2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 35 پست
والا نمیدونم فیکه یا نه ولی میگن سوراخ ها نامتقارن میشه و بینی انحراف پیدا میکنه و واسه صورت بزرگه ب ...

اخه عکسایی  که میذاره تو پیجش مفرد بینی ها رو معمولا قلمی درست کرده

اخه عکسایی که میذاره تو پیجش مفرد بینی ها رو معمولا قلمی درست کرده

خب اگر به اینستا بود که الان همه دکتر ها فوق العاده بودن و انتخاب راحتبود همه عکسا فوتوشاپ میشن و کامنت منفی پاک میشن واسه همین بهترین راه اشناو مشاوره حضوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راجب راستین مفرد خیلی تحقیق کردم و اصلا خوب نبود گذاشتم تو لیست سیاه

ااا

خیلی راجع بش خو ب میگن و تعریف میکنن که

ای بابا 

منم الان چند سال میخوام عمل کنم دنبال دکتر خیلی خوب میگردم

ولی هر دکتری پیدا میکنم یسری شاکی داره

خب اگر به اینستا بود که الان همه دکتر ها فوق العاده بودن و انتخاب راحتبود همه عکسا فوتوشاپ میشن و کا ...

اره راست میگی نوروزی و مهدوی که همه عکسای پیج فتوشاپ و اتلیه ایه همه بهشون میگن عکس معمولی یذارین

حضوری هم یه وقتی باید بری که عمل شده ها باشن که متاسفانه نمیذارن

اااخیلی راجع بش خو ب میگن و تعریف میکنن کهای بابا منم الان چند سال میخوام عمل کنم دنبال دکتر خیلی خو ...

اره منم زیاد وقت ندارم شروع کردم دنبال دکتر خوب ولی یسری دکتر ها مثل همین راستین هستن که نظر منفی زیاددارن واسه همین گذاشتم لیست سیاه و لیست سیاهم خیلی بزرگه. این دکتر هایی هم که اینجا نوشتم تا الان بهرین دکتر ها بودن از لحاظ نظرات و ایناا

اره راست میگی نوروزی و مهدوی که همه عکسای پیج فتوشاپ و اتلیه ایه همه بهشون میگن عکس معمولی یذارینحضو ...

تازه بعضی وقتا حضوری هم بری دکترها زرنگن بهترین عملی هارو میارن ما خوشمون بیاد عمل کنیم پیششون

اره منم زیاد وقت ندارم شروع کردم دنبال دکتر خوب ولی یسری دکتر ها مثل همین راستین هستن که نظر منفی زی ...

دستت درد نکنه 

من تقریبا نیمه فانتزی با قوس زیاد میخوام 

بینی م هم استخونیه

میخوام خیلی اندازه ش تغییر کنه 

اینا پس خوبن بگردم از بین همینا؟

تازه بعضی وقتا حضوری هم بری دکترها زرنگن بهترین عملی هارو میارن ما خوشمون بیاد عمل کنیم پیششون

خیلی زرنگ شدن 

خیلی

تازه بدیش اینه بد هم بشه بعضیا میگفتن دیگه جوابگو نیستن

حتی بلاکت هم میکنن

انشاالله که بتونیم یه دکتر خوب پیدا کنیم

دستت درد نکنه من تقریبا نیمه فانتزی با قوس زیاد میخوام بینی م هم استخونیهمیخوام خیلی اندازه ش تغییر ...

خواهش میکنم عزیزم .ببین عزیزم من هادی قنبری و رضا خازنیو امیرحسین کمیجانی کسایی هستن که تو اولیوتمن مخصوصا خازنی کمیجانی چون اشنا هامون عمل کردن و کاملا راضین  و اگر اینا نشد اولویت دومم هادی سرمست و بیاتیان هست

خیلی زرنگ شدن خیلیتازه بدیش اینه بد هم بشه بعضیا میگفتن دیگه جوابگو نیستنحتی بلاکت هم میکننانشاالله ...

دقیقا خیلی سخته بهترین راه واقعا اشنا و دوست فامیله واقعا موق باشیییی . شما کی میخواید عمل کنید؟

دقیقا خیلی سخته بهترین راه واقعا اشنا و دوست فامیله واقعا موق باشیییی . شما کی میخواید عمل کنید؟

مرسی به همچنین عزیزم

والا من دکتر مطمئن پیدا کنم که خیالم جمع باشه ماه دیگه هم عمل میکنم

ولی پرسیدم گفتن نیمه دوم سال که هواخنک تر برای عمل بهتره

کمتر اذیت میشین

ولی خب همه چی بستگی به پیدا کردن دکتر خیلی خوب و مطمین داره

مرسی به همچنین عزیزموالا من دکتر مطمئن پیدا کنم که خیالم جمع باشه ماه دیگه هم عمل میکنمولی پرسیدم گف ...

اره دقیقا من به خاطر دانشگاه مجبورم بندازم تابستون واسه همین عجله دارم