2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 35 پست
من دکتر کریمی رو میپسندم خدا قسمت کنه میخواستم با اون عمل کنم

موفق باشی عزیزم منم این دکتر نظر منفی ندیدم اونقدر واسه همین تو همین لیست گذاشته بودم شما چطوری با این دکتراشنا شدین و خواستید پیششون عمل کنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی عزیزم منم این دکتر نظر منفی ندیدم اونقدر واسه همین تو همین لیست گذاشته بودم شما چطوری با ا ...

عزیزم دوست ده سال پیش با ایشون عمل کرده بسیار راضی و خودم هم رفتن پیشش بسیار دکتر با اخلاق ‌.به من برای چی میخوای عمل کنی گفت نسبت چهره به دماغت اوکی مشکل خاصی نداره.میخوام بگم از این پولکی ها نیست

عزیزم دوست ده سال پیش با ایشون عمل کرده بسیار راضی و خودم هم رفتن پیشش بسیار دکتر با اخلاق ‌.به من ب ...

خداروشک موفق باشی عزیزم ایشون بینی گوشتی هم خوب عمل میکنن ؟و اینکه شما چه تایمی میخواید عمل کنید؟

خداروشک موفق باشی عزیزم ایشون بینی گوشتی هم خوب عمل میکنن ؟و اینکه شما چه تایمی میخواید عمل کنید؟

حتما خودت ی سر بزن ایشون رییس بیمارستان فرمانیه هم هست تایم من والا زیاد مشخص نیست شاید تابستان