2821
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 37 پست
من دکتر کریمی رو میپسندم خدا قسمت کنه میخواستم با اون عمل کنم

موفق باشی عزیزم منم این دکتر نظر منفی ندیدم اونقدر واسه همین تو همین لیست گذاشته بودم شما چطوری با این دکتراشنا شدین و خواستید پیششون عمل کنید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

موفق باشی عزیزم منم این دکتر نظر منفی ندیدم اونقدر واسه همین تو همین لیست گذاشته بودم شما چطوری با ا ...

عزیزم دوست ده سال پیش با ایشون عمل کرده بسیار راضی و خودم هم رفتن پیشش بسیار دکتر با اخلاق ‌.به من برای چی میخوای عمل کنی گفت نسبت چهره به دماغت اوکی مشکل خاصی نداره.میخوام بگم از این پولکی ها نیست

عزیزم دوست ده سال پیش با ایشون عمل کرده بسیار راضی و خودم هم رفتن پیشش بسیار دکتر با اخلاق ‌.به من ب ...

خداروشک موفق باشی عزیزم ایشون بینی گوشتی هم خوب عمل میکنن ؟و اینکه شما چه تایمی میخواید عمل کنید؟

خداروشک موفق باشی عزیزم ایشون بینی گوشتی هم خوب عمل میکنن ؟و اینکه شما چه تایمی میخواید عمل کنید؟

حتما خودت ی سر بزن ایشون رییس بیمارستان فرمانیه هم هست تایم من والا زیاد مشخص نیست شاید تابستان

اره منم زیاد وقت ندارم شروع کردم دنبال دکتر خوب ولی یسری دکتر ها مثل همین راستین هستن که نظر منفی زی ...

من دوروزه کل گوگلو اینستاشو زیرو رو کردم دکتر راستین محمدی مفرد یدونم ناراضی ندیدم هرچند باید حضوری رفت و تخقیق کرد همینجوری نمیشه باید حضوری برم اما شما اولین نفری بودی که گفتی ناراضی زیاد داره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز