شوهرم انقدر احمقه بهم تهمت میزنه با اسنپ رفتم سر کلاسم میگه با دوست پسرت رفتی انقدر گریه کردم یا گیر میده الکی تو میخاری همش جلو مردا خودتو گرم میگیری حتی به پدر خودشم شکاکه خیلی خستم واقعا راه حلش چیه چیکار کنم مامانم میگه به حرفاش گوش نده ولی تا کجا هر جا باید برم فقط با خودش به غیر خودش نمیزاره برم با مردا نباید حرف بزنی یعنی خرابی نمیدونم همش میگه تو معلوم نبوده قبلا چه ادمی بودی من یبار طلاق گرفتم همش توهم داره اون پسره دنبال من باشه یا اینک میگه بهش فکر میکنی حتما هر چی به زبون نفهم میگم بابا ده سال پیش بوده فکر چی باید بکنم نمیفهمه
من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم
میدونی چیه همشون که نه ولی میشه گفت اکثرا همینطورن
بیشترم تقصیر فضای مجازیه که هر رفتاری رو مجاز میدونن یا مردایی دیگه میانراجب زن و دختر مردم مزخرف میگن اینام فکر میکنن همه همینجوری هستن ولی شوهر اسی کاملا مشکل روانی داره پارانویاست
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
شکاکه خیلی هم زیاداطرافم اینطور مردی ندیدم حقیقتا نمیشه به همه نسبت داد
واقعا منم میگم دیونست
من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم
چه عجیب، مگه میشه آدم راجع به همسر خودش بتونه چنین حرفایی رو به زبون بیاره؟؟
اتفاقا امروز داشتم یه رمان میخوندم مرده همینطوری بود خیلی اعصایم بهم ریخت
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
اره ردش میکنم کم کم بره هزاربار بش گفتم این رفتار اشغالتو درست کن ازت خسته شدم اون نامزد سابقم زود ا ...
نه اشتباه نگن اصلا زود ردش کن بره ایجور ادما روانین ادمو مثل خودشون مریض میکنن
چرا عقد خیلی اذیت شدم ولی بازم چیزی نگفتم دعوا خیلی کردیم ولی گفتم خوب میشه رفتیم خونمون فاجعه شد یع ...
بزرگترین اشتباهت همین بوده ببین کسی که مشکل اخلاقی و فکری داشته باشه به هیچ وجه درست نمیشه.
نمیتونی ببریش پیش روانپزشک؟
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
الان 22 سالته تحمل میکنی ولی بعید میدونم 10 سال دیگه هم بتونی تحمل کنی ، چیزی که الان حوصلت میکشه 10 ...
من شوهرم خیانت کرد نتونستم جدا بشم بچه دارم اینک کارش پیش کش نه پول نه پشتوانه هیچی