2777
2789
عنوان

شوهر نمیفهمه چی میگه دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 94 پست
من اصلا دیگه ازدواجم نمیکنم نفرت گرفتم از مردا بشدت متنفرم

کار بهتر ازدواج بنظر من اسارته 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 
بنظر منم مریضه طبیعی نیست این رفتار نه ساله من با این اخلاق دارم زندگی میکنم جیک نزدم

اصلا با این دیونه دوران آشنایی نداشتی؟ اونایی شکاک هستن تو دوران اشنایی‌نامزدی عقد کاملا میشه متوجه رفتارشون شد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاشکی مردا وجود نداشتن

بخدا 

من یه زنم که خیانت دیده داره با خیلی مشکلات دیگه دست پنجه نرم میکنم ... بیست یک سالمه این امضا میزنم به امید روزی که بیام از روزایی بگم که زندگیم دور از هر ادم کثیفی باشه امضام دیدی برام دعا کنید برای منو پسرم سر بلند باشیم 
بخدا اشتباه میکنی ردش بگن بره اینطور مردا ادم نمیشن تازه بدترم میشن روبه رو

اره ردش میکنم کم کم بره هزاربار بش گفتم این رفتار اشغالتو درست کن ازت خسته شدم اون نامزد سابقم زود از شرش خلاص شدم ولی این یکی پیلس از خود راضیه 

از اول همین جوری بوده یا تازگی این شده

از اولش اینطوریه بد دل شکاک اویلش به مردا تو تلوزیون شکاک بود میگفت نگا نکن

اره واقعا بعضی وقتا میبرم ولی چیکار کنم مجبورم

الان 22 سالته تحمل میکنی ولی بعید میدونم 10 سال دیگه هم بتونی تحمل کنی ، چیزی که الان حوصلت میکشه 10 سال دیگه نمیکشه اگر جای تو بود فکر اساسی میکردم این شرایطی نیست که بشه دایمی تحمل کرد

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

اصلا با این دیونه دوران آشنایی نداشتی؟ اونایی شکاک هستن تو دوران اشنایی‌نامزدی عقد کاملا میشه متوجه ...

چرا عقد خیلی اذیت شدم ولی بازم چیزی نگفتم دعوا خیلی کردیم ولی گفتم خوب میشه رفتیم خونمون فاجعه شد یعنی روانی اصل شد