2777
2789

صورتم چرب وخشکه (یه اسم خاصی داره الان حضور ذهن ندارم) 

آبرسان درجه یک باید استفاده کنم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبرسان کلینیک من دارم با وجود قیمت بالاش عالی 

البته قشنگ جانم اینم بگم که از جای مطمئن تهیه کن

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

کلینیک من گرفتم یک میلیون وششصد

خوبه 

آبرسانی عمیق میده 

نتیجه محسوسه ؟

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

آبرسان کلینیک من دارم با وجود قیمت بالاش عالی البته قشنگ جانم اینم بگم که از جای مطمئن تهیه کن

از کجا بخرم بنظرتون؟

سد دز خیلی آبرسانیش عالیهج،🤣🤣🤣🤣

سد ؟

همونی که پشتش آب جمع میشه ؟

الانم هوا گرم چه بچسبه 🤣

کلینیک فورلد اینا عالین

از کجا تهیه کنم اصل باشه ؟

از کجا بخرم بنظرتون؟

من خودم از  آرایشی بهداشتی بوگارت میگیرم اکثرا میخوای آدرس بدم اگر تهرانی 

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

من خودم از آرایشی بهداشتی بوگارت میگیرم اکثرا میخوای آدرس بدم اگر تهرانی

تهران نیستم مشهدم چطوری میتونم تهیه کنم

تهران نیستم مشهدم چطوری میتونم تهیه کنم

برو یک فروشگاه آرایشی بهداشتی بزرگ و معتبر توی مشهد  که مطمئنم داره اونجا بگو آبرسان کلینیک می‌خوام