2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول میشی ولی نمره خوب بستگی به تلاشت داره

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

چندمی

من پایه یازدهم مدرسه غیر انتفاعی 

این ترم ۷تا کتاب برداشتم 

عربی و زبان دینی نهایی دارم براشون کتاب فرمول بیست گرفتم تا همونو بخونم کتاب خودم لازم نیست دیگ بخونم ؟

مشکلم اینه روش حفظ کردن و یادم رفته نمیدونم چطوری شروع کنم اولشو چطوری استارت بزنم هم قشنگ حفظ شم هم یادم بمونه بخاطر همین تا الان نتونستم بخونم

بنظرت میتونم یا خیلی دیره جای امید هست؟

عاشق امام حسین♥️🫀

آره به شرطی که سفت و سخت بچسبی

این ترم ۷تا کتاب برداشتم 

عربی و زبان دینی نهایی دارم براشون کتاب فرمول بیست گرفتم تا همونو بخونم کتاب خودم لازم نیست دیگ بخونم ؟

مشکلم اینه روش حفظ کردن و یادم رفته نمیدونم چطوری شروع کنم اولشو چطوری استارت بزنم هم قشنگ حفظ شم هم یادم بمونه بخاطر همین تا الان نتونستم بخونم

عاشق امام حسین♥️🫀

قبول میشی ولی نمره خوب بستگی به تلاشت داره

من پایه یازدهمم عربی زبان دینی این ترم نهایی دارم کتاب فرمول بیست گرفتم براشون 

ولی چون وقفه افتاده بین درس خوندمم 

نوع درس خواندن و اینکه چطور استارت بزنم شروع کنم 

حفظ کردن و اینا برام سخته بخاطر همین شروع نکردم تا الان گیج شدم 

عاشق امام حسین♥️🫀

چندمی و رشته ات چی هست ؟

این ترم ۷تا کتاب برداشتم 

عاشق امام حسین♥️🫀

من پایه یازدهم مدرسه غیر انتفاعی این ترم ۷تا کتاب برداشتم عربی و زبان دینی نهایی دارم براشون کتاب فر ...

ولی بنظرم واس دینی کتاب خودت بهتره

فقط ایه ها تدبر کنید هارو بخون از رو فرمول ۲۰

بازم نمیدونم

ولی میتونی اگ الان شروع کنی

من ک حالا نمره زیاد خوبی نگرفتم ولی خب قبول شدم

من پایه یازدهم مدرسه غیر انتفاعی این ترم ۷تا کتاب برداشتم عربی و زبان دینی نهایی دارم براشون کتاب فر ...

توکلت به خدا باشه 

ان شاالله که میتونی

باید جمع نمرات سالیانه ات بالای ۸۰ بشه تا قبول بشی

نمرات ترم اول ضربدر ۲ +مستمر ها ضربدر یک+ نمره نهایی ضربدر ۴

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم