ترنم37 مدیر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 عنوان واکسن ۱۸ ماهگی | مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 56 پست سلام مامانای مهربون..فردا واکسن ۱۸ ماهگی دخترم باید بزنیم..خیلی استرس دارم و نگرانم.خیلی درد میگیره؟؟؟؟.ترخدا هرکی هر تجربه ای داره بگه... خدا جونم شکرت 1396/11/15 | 16:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوینا_بانو عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 29548 همه میگن عید خوب نیست,کلا دو بار اونم شب شیر میخوره,میخام زودتر از شیر بگیرمش هر طور صلاح میدونی عزیزم. آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ترنم37 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 سلام عزیزم اصلا جای نگرانی نیست اتفاقا راحت ترین واکسنه به نظره من، چون مادر تجربه کافی داره عزیزمییییی...ممنونممم..خداکنه خدا جونم شکرت
شادن56 عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1927 همه میگن عید خوب نیست,کلا دو بار اونم شب شیر میخوره,میخام زودتر از شیر بگیرمش چرا خوب نیست? دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
ترنم37 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 آره خداروشکر خیلی بهتره.نگران نباش بخیر میگذره ان شاالله خداروشکر..ان شاالله خدا جونم شکرت
asal_mamane_ayande1 عضویت: 1393/02/13 تعداد پست: 3826 اخی راس میگی عزیزمممم..ان شاالله ک براش سبک باشه..منم نمیدونم شاید برم خونه مامانم شایدم نه من دخترم تا الان دوبار به خاطر مریضی و اینا آمپول خورده اونم تو رون پا بچم عادیه براش 😉دختر منم فروردین واکسن ۱۸ رو داره خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
نرگسخانوووووم عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2092 چرا خوب نیست? نمیدونم مامانم اینا میگن,خانواده شوهرمم میگن خوب نیست خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی
زهرااا92 عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 5362 عزیزممم...اخی نازی..الان بهتره؟؟ممنونم از اطلاعاتت اره خوب شد دیگه چند روز پیش زدم اصلاهم نزاش کمپرس بزارم براش فقط اون روز بیشتر براش وقت گذاشتم چون بیحوصله بود همش بعلم بود همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
parastesh67 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 725 اخی عزیزمم..چی کشیده طفلی..خدا بخیر بگذرونه..خیلی استرس دارم سلام من دیروز واکسن ۱۸ رو زدم ،خیلی استرس داشتم ، خودم حالم خیلی بد شده بود ،دیشب بچه ام تا صبح تب داشت اصلا نخوابیدیم ، ولی دست پاش اذیت نمیکنه راحت بازی میکنه ،فقط یکم بیحال مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
ترنم37 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 من دخترم تا الان دوبار به خاطر مریضی و اینا آمپول خورده اونم تو رون پا بچم عادیه براش 😉 ... عزیزمم..ان شاالله سالم و تندرست باشه خدا جونم شکرت
ترنم37 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 سلام من دیروز واکسن ۱۸ رو زدم ، خیلی استرس داشتم ، خودم حالم خیلی بد شده بود ، دیشب بچه ام ... اره منم خیلی حالم بده...خدا کمک کنه...اخی عزیزم الان چطوره بهتره؟ خدا جونم شکرت
parastesh67 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 725 اره منم خیلی حالم بده...خدا کمک کنه...اخی عزیزم الان چطوره بهتره؟ بیحال بچه ام ، ولی از صبح دیگه تب نکرد خدا رو شکر مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
ترنم37 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 اره خوب شد دیگه چند روز پیش زدم اصلاهم نزاش کمپرس بزارم براش فقط اون روز بیشتر براش وقت گذاشت ... اها خداروشکر ک خوبه عزیزمی ممنونم خدا جونم شکرت
ترنم37 مدیر استارتر عضویت: 1395/08/17 تعداد پست: 1127 بیحال بچه ام ، ولی از صبح دیگه تب نکرد خدا رو شکر اخی نازی..ایشالا خوبه خوب بشه..خداروشکر تب نداره خدا جونم شکرت
asal_mamane_ayande1 عضویت: 1393/02/13 تعداد پست: 3826 دوستان ۱۸ ماهگی برای از شیر گرفتن زود نیست ؟طرف ما میگن دختر ۲ سال و ۲ ماه شیر باید بخوره پسر دو ماه کمتر از ۲ سال یعنی ۲۰ ماهگی دلیلشم اینه که دختر چون از پدر ارث کمتری میبره باید بیشتر شیر بخوره خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
parastesh67 عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 725 اخی نازی..ایشالا خوبه خوب بشه..خداروشکر تب نداره ممنون ،ان شاالله واکسن بچتون راحت باشه واذیت نشید مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....