2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 56 پست
اره ولی شنیدم ب حدی درد میکنه ک بچه طفل معصوم اصلا نمیزاره اشاره پاش کنی

شاید به مامانم بگم روز اول بیاد پیشم. چقدر استرس این واکسنو من دارم. حالا واکسن یکسالگی که آسونترینه دختر من سه روز تب داشت. این دیگه معلوم نیست چی بشه😥

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
 شاید به مامانم بگم روز اول بیاد پیشم. چقدر استرس این واکسنو من دارم. حالا واکسن یکسالگی که آسو ...

اخی راس میگی عزیزمممم..ان شاالله ک براش سبک باشه..منم نمیدونم شاید برم خونه مامانم شایدم نه

خدا جونم شکرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای پسر منم ۲۸ ام واکسن ۱۸ ماهگیشه,تازه میخام همون هفته از شیر بگیرمش😣😣😣😣

حالا صبر کن برای شیرش. من میخوام فروردین بگیرم. هم حجم کارها قبل عید زیاده و مشغله فکری و نق و نق بچه رو با هم نمیتونم تحمل کنم. هم اینکه شبها رو به کوتاه شدن میره شیر شب کمتری طلب می کنه چون دختر من وابستگی زیادی به شیر شب داره.  هم اینکه روزها هوا بهتره میتونم ببرم بچرخونمش سرش گرم بشه یاد شیر نیفته.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

من دیروز زدم براش قبلش از استرس قاطی کرده بودم.سخت بود.بچه ی جورایی انگار موقتا فلج میشه.اما نگران نباش امروز حسابی تقویتش کن .قبل رفتن بهش دوبرابر وزنش قطره استامینوفن بده.دستش که مهم نیست تا از درمانگاه بیرون بیای یادش میره.مراقبتم نمیخواد.اما پاشو هر یکساعت یکبار کمپرس سرد بزار .وقطره استامینوفن هم هر 4 ساعت یکبار بهش بده.روز دوم هم کمپرس گرم.روز وشب اول سخته روز دوم بهتر میشه.راستی اگه سرما خوردگی ویا حتی تب خفیف داره نبرش بزار خوب بشه.تبش رو کنترل کن خیلی مهمه که دور از جون تشنج نکنه.

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
ایشالا...بسلامتی..دختر من خیلی وابسته هس همش اویزونمه..نمیدونم چیکار کنم..استرس اینو هم دارم

منم واکسن پسرمو روز پیش زدم 

قبلش استامینفون دادم بعد هم که واکسنشو زد راه رفت بازی کرد از بعداظهر دردش شروع شد وتا فردا ظهر نتونس پاشو تکون بده

هر چهار ساعت استا بده 

من شب شربت پروفن دادم بهش تا دردش کمتر بشه

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
من دیروز زدم براش قبلش از استرس قاطی کرده بودم.سخت بود.بچه ی جورایی انگار موقتا فلج میشه.اما نگران ن ...

فداتشم..ممنون از راهنماییت..الان عزیز شما بهتره؟خداکنه زود بگذره..اخه دختر من خیلی لاغره بمیرم

خدا جونم شکرت
منم واکسن پسرمو روز پیش زدم  قبلش استامینفون دادم بعد هم که واکسنشو زد راه رفت بازی کرد از بعد ...

عزیزممم...اخی نازی..الان بهتره؟؟ممنونم از اطلاعاتت

خدا جونم شکرت
حالا صبر کن برای شیرش. من میخوام فروردین بگیرم. هم حجم کارها قبل عید زیاده و مشغله فکری و نق و نق بچ ...

همه میگن عید خوب نیست,کلا دو بار اونم شب شیر میخوره,میخام زودتر از شیر بگیرمش

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی

سلام عزیزم

اصلا جای نگرانی نیست

اتفاقا راحت ترین واکسنه به نظره من، چون مادر تجربه کافی داره

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
حالا صبر کن برای شیرش. من میخوام فروردین بگیرم. هم حجم کارها قبل عید زیاده و مشغله فکری و نق و نق بچ ...

اره منم میخوام  فروردین از شیر بگیرم اکثرا میگن بهار ببهتره 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
فداتشم..ممنون از راهنماییت..الان عزیز شما بهتره؟خداکنه زود بگذره..اخه دختر من خیلی لاغره بمیرم

آره خداروشکر خیلی بهتره.نگران نباش بخیر میگذره ان شاالله

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس