2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 56 پست

از همه دوستان گلم بسیاررر سپاسگزارم ک راهنماییم کردین..یه دنیا ممنونم ..ان شاالله تن عزیزاتون همیشه سالم باشه..دعا کنید فردا بخیر بگذره واسه دختر منم سبک باشه اذیت نشه زیاد

خدا جونم شکرت

ان شاالله که بچه تون چیزی متوجه نشه .ولی دخترمن مردوزنده شد.پاش انقدربادکرده بودکه شلواربهش نمیشد.شلوارک گشادبهش پوشوندم.تب زیادداشت دردهم زیادداشت.دوروزپاشوتکون ندادیعنی درازکش بودکلااصلانمیتونست راه بره .روزدوم دلموزدم به دریا اوردم حوله گرم گذاشتم روپاش من ماساژدادم اون گریه کردمن ماساژاون گریه .یه ربع ایناماساژدادم دیدم بعدش پاشدراه رفت خونش به جریان افتاده بود ورم پاشم کمترشده بود

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله که بچه تون چیزی متوجه نشه .ولی دخترمن مردوزنده شد.پاش انقدربادکرده بودکه شلواربهش نمیشد.شل ...

اخییی عزیزممممم...چقد درد داشته طفلی‌...ممنون..دعا کنید راحت باشه

خدا جونم شکرت
دوستان ۱۸ ماهگی برای از شیر گرفتن زود نیست ؟ طرف ما میگن دختر ۲ سال و ۲ ماه شیر باید بخوره پیر دو م ...

نه بابا همش خرافاته,من کای تحقیق کردم و پرطبدم,بعد از ۱سالگی شیر ویتامینای بدن کودک تامین نمیکنه فقط رفع گرینگی میکنه از طرفی  هم عوارضی مثل عفونت گوش و پوسیدگی دندون داره

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی
اخییی عزیزممممم...چقد درد داشته طفلی‌...ممنون..دعا کنید راحت باشه

ان شاالله که راحت باشه وچیزی متوجه نشه

نه بابا همش خرافاته,من کای تحقیق کردم و پرطبدم,بعد از ۱سالگی شیر ویتامینای بدن کودک تامین نمیکنه فقط ...

چه جالب پس منم بگیرمش از شیر البته دختر من شیر خشکیه 

چطور بگیرمش ؟

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
دوستان ۱۸ ماهگی برای از شیر گرفتن زود نیست ؟ طرف ما میگن دختر ۲ سال و ۲ ماه شیر باید بخوره پسر دو م ...

نمیدونم والا من میگم از شیر بگیرمش بلکه اشتهاش باز بشه غذا بخوره..اخه شیرم ندارم فقط حکم پستونک داره براش

خدا جونم شکرت
دوستان ۱۸ ماهگی برای از شیر گرفتن زود نیست ؟ طرف ما میگن دختر ۲ سال و ۲ ماه شیر باید بخوره پسر دو م ...

ایناهمش حرفه توقرآن نوشته به فرزندان خوددوسال شیربدهیدولی توروایات داریم کمتراز21ماه ظلم وستم به کودک محسوب میشه .بیشترازدوسال هم کفاره داره .من خودم 21ماه تمام شیردادم

ایناهمش حرفه توقرآن نوشته به فرزندان خوددوسال شیربدهیدولی توروایات داریم کمتراز21ماه ظلم وستم به کود ...

من که حال ندارم,این ماهی از شیر میگیرم😅😅😅

خدایا ممنونم که امیدم رو ناامید نکردی