2777
2789
عنوان

افسردگی پس از زایمان

115 بازدید | 16 پست

مامانا سلام. من بچه دومم ناخواسته بدنیا اومده الان 5 ماهشه به اندازه 5 سال پیر و افسرده شدم موهای سرم سفید شدند و دارند می‌ریزند هزار و یک چالش داشتم هنوزم آروم نمیگیره مغز سرم میسوزه تصمیم گرفتم خودکشی کنم چون دیگه تحمل ندارم. بنظر شما بچه رو به بهزیستی بسپارم یا شیرخوارگاه؟ چون کسی نیست ازش بعد من نگهداری کنه اون بچه بزرگم 11 سالشه از پس  خودش برمیاد 😔😔😔

بدنت زیادی سرد شده

ی مدت خودتو ببند ب گرمیجات

کاچی، ارده شیره مغزیجات و...

فقط ۴۰ روز، بعدش متعادل مصرف کن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت میگی افسردگی بعد زایمان 

پس میگذره 

فقط باید یکم ارو باشی قران بخون غذای چرب بخور 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بدنت زیادی سرد شدهی مدت خودتو ببند ب گرمیجاتکاچی، ارده شیره مغزیجات و...فقط ۴۰ روز، بعدش متعادل مصرف ...

مغزجات، شیره انگور، گوشت گوسفندی و.  همه چی میخورم. حال روحیم داغونه بچمم خوابهاش کم شده و مدام شب و روز با جیغ از خواب میپره تمام تن و بدنم میلرزه میخوام به خواب ابدی برم بلکه راحت شم

مغزجات، شیره انگور، گوشت گوسفندی و. همه چی میخورم. حال روحیم داغونه بچمم خوابهاش کم شده و مدام شب و ...

من سر بچه اولم تا ۲سال و ۲ماه یک شب آروم نخوابیدم، افسردگی داشتم که گفتنی نیست

خدا میدونه کارم اشک و نا امیدی بود خییییلی روزای بدی بود خدا کنه برنگرده

گفتم ک بدونی کاملا میفهمم چی میگی

از خدا و ائمه بخواه بهت صبر و استقامت بدن

دوش بگیر غسل صبر کن

خدا کمکت کنه، ب خودکشی فکر نکن که اونور روزگارت سیاهتر میشه

الهی به حق ۵تن حالت زودتر خوب بشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

الهی عزیز. پیش دکتر روانپزشک رفتی؟
وقتی هورمون ها به هم می خورن خانوم های زیادی دچار افسردگی شدید می شن. 

این یگ چیز شناخته شده است. من هم همین طور شدم با همین افکاری که شما می گی. 

الان بچه بزرگ شده و می تونه شیر خشک بخوره و کم کم هم غذای کمکی شروع می کنه. 

برو داروی ضد افسردگی بگیر. یکهو دنیا برات قشنگ می شه. از این حال میایی بیرون. 

هیچ کمکی داری؟ 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

به این حرفای من گوش کن.
اگر کمک داری فقط و فقط برای خوابیدن استفاده کن. روز یا شب هر وقت می تونند. بچه رو بده بهشون برو بخواب. 

کم خوابی بسیار افسردگی بعد از زایمان رو تشدید می کنه. مادری خواهری.. پرستار ساعتی. همسر .. هر کسی که هست.
بچه رو روزی دو سه ساعت بده کسی برو یک گوشه بخواب. خیلی کمکت می کنه.

در کنارش یک دکتر روانپزشک برو. مشاوره و اینام نمی خواد. برو حس و افکارتو بگو. بهت داروی ضد افسردگی می ده. بعد از دو سه هفته خوردن تغییرات رو احساس می کنی. راحت می شی. ببین عزیزم! چه طور یک کسی پاش می شکنه می ره دکتر و گچ می گیره. اینم مثل همونه. جدای از اون نیست. برو دارو بگیر بهتر می شی.

اگر می تونی در حد 20 دقیقه در روز زیر نور آفتاب قدم بزن. اگر بچه کالسکه داره بگذار توی کالسکه با هم برید. اینم خودش مثل یه داروی عالی عمل می کنه. هم تحرک و هم نور آفتاب هر دو خیلی تاثیر دارند. 

به این حرفای من گوش کن. اگر کمک داری فقط و فقط برای خوابیدن استفاده کن. روز یا شب هر وقت می تونند. ب ...

ممنون بابت راهنماییت. هیچکسو ندارم شوهرم صبح تا شب سر کاره اون یکی بچم نصف روز مدرسه ست بعدم درس و مشق داره. مادرم کیلومترها ازم دوره خواهرم پزشکه بیمارستان شیفته اصلا ماه به ماه نمیبینمش دوره ازم. مادر شوهرم پیره پاش درد میکنه جاریم نزدیکه اون هر از گاهی میاد ولی خودش زندگی و بچه مدرسه ای داره. تقریبا قریب و بی کسم. آی گفتی دلم لک زده برا چند ساعت خواب بدون وقفه ولی نمیشه که. داروی ضد افسردگی هم یه مدت خوردم بخدا قسم بدترم مرد که بهتر نشدم و قطع کردم بیخیال 

ممنون بابت راهنماییت. هیچکسو ندارم شوهرم صبح تا شب سر کاره اون یکی بچم نصف روز مدرسه ست بعدم درس و م ...

همینا بهت فشار آورده. یکم فکر کن ببین راهی نیست. از مادر بخواهی برای چند هقته بیاد. خودت بچه رو برداری بری خونه ی جاری. دو ساعت مراقب باشه بری تو اتاق بخوابی. یا همون مادر شوهر پادرد دار. یکم فکر کن ببین راهی هست کمک بگیری؟ 

بعدم از دارو قطع امید نکن. همون قطع و وصل خیلی تاثیر منفی داره. برو دوباره مطرح کن. دارو عوض می کنه؟ سری پیش چی داده بود؟