2777
2789

خانوما 

من خواهر شوهرم خونه مادر شوهرم ایناست 

منم بهش گفتم شاید منم بیام 

هم سن همیم 

بد ماد. شوهرم زنگ زد الکی گفت شام بیا اینجا 

نگفت که اون اونجاست 

منم گفتم فلانی اونجاست گفت آره 

گفتم باشه میام 

بعد مادر شوهرم خیلی ناراحت شد با ناراحتی قطع کرد 

خیلی از مهمون بدش میاد باورتون میشه خواهر بزرگه دختر بزرگه اما یه نفر هم عید دیدنی نرفت اونجا چون میدونن از مهمون بدش میاد اصلأ کسیو دعوت نمیکنه 

مثلاً یهو خواهر خودش که مجرده اومده بود شام اونجا با باباش و اونیکی داداش مجردش 

بعد فرداش به من تعریف میکرد می‌گفت خسته شدم حسابی 

غذا هم کباب سفارش داده بود و برنج دم کرده بود با سالاد کاهو 

یا یه سری ناهار فقط خواهر شوهرش بود 

باز کباب سفارش دادع بود و برنج دم کرده بود و سالاد کاهو رو درشت درشت درست کرده بود می‌گفت دست تنها بودم نتونستم( یعنی تو چرا نیومدی کمکم)

چرا اینجوریه 

نکنه من و شوهرم هم میریم پشت غر میزنه میگه چرا میاد 

چون بارها شده خواهر برادرش خواستن بیان جلوی من غر زده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرو خونش ولش کن منم حوصله مهمون ندارم ولی دیگه اینجوری هم نیستم که کسی بیاد از بیرون سفارش بدم به خا ...

خیلی خندم اومد بخاطر به سالاد اونطوری می‌کرد بخدا من دو سال پیش تازه عروس بودم منی که به جز خوردن کاری نمیکردم رفتم خونه خودم بعد عیدی آوردنی بیست و دو نفر مهمون داشتم خودم مرغ درست کردم بعدش سالاد ماکارونی و سالاد کاهو بعدش ژله و ماست خیار

اینجوری نکردم اصلا