2777
2789
کلا آروم هست اما خیلی حرص میده خودش نمیدونه با خودش چند چنده اتفاقا خیلی درونگرا ام نیست اغلب مردها ...

کاش برین دکتر شایدعلائم  افسردگی یا روحی باشه

مثل مادرمن پدرمو خیلی دوست داشت اما حوصله زندگی کردن باهاشم نداشت چنسالی با مشکل افسردگی بسر ببرد الان خداروشکر خوبه

ولی هرچی هست ذره ایی به علاقه همسرتون شک نکنین نسبت به خودتون، شما کمکش کنین خودشو پیداکنه باهاش حرف بزنین 

وادارش کنین به حرف زدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش برین دکتر شایدعلائم افسردگی یا روحی باشهمثل مادرمن پدرمو خیلی دوست داشت اما حوصله زندگی کردن با ...

مرسی جیگر خیلی خوبی که با صحبتات تلاش میکنی که این خانواده بمونه و رشد کنه اما باورت نمیشه هم قبل ازدواج خیلی باهاش کنار اومدم هم بعد ازدواج اره میدونم دوسم داره و بارها گفته و بایدم داشته باشه جوری که من باهاش کنار اومدم و پا به پاش اومدم شاید کسی اینطوری نباشه و تحمل نداشته باشه نمی‌فهمم مشکلش چیه سیگاری ام هست مشکلش هرچیه نمی‌خواد درست بشه خانوادش سر من نق میزنن انگار من تربیت کردم میگن بیمحبت خانواده خودم میگن شوهرت چرا انقدر سرده و رفت و آمدی نیست در حالی که آدم خوش برخوردیه

ولی به قول شما خودم میدونم اگر یک نفرم تو دنیا دوس داشته باشه اون منم اما نمیتونه درست زندگی کنه نمیدونم چشه افسردگی مشکل ژنتیکی یا هرچی 

بعضی وقتا دلم از خدا خیلی میگیره میگم چرا قسمتم اینطوری شد من که بد کسی رو نخواستم اما میام اینجا میبینم ماشالا شوهرا یا خیانت کارن یا مامانی ان و یا دست به زن دارند و ...

فکر کنم محدود زنایی باشن شانس بیارند خوش به سعادتشون

مرسی جیگر خیلی خوبی که با صحبتات تلاش میکنی که این خانواده بمونه و رشد کنه اما باورت نمیشه هم قبل از ...

قطعا همینطوره ، هیچ کی بی عیب نیست وخوب هرکی از یجور اخلاق شوهرش رنج میبره ، مهم ترینش علاقه و عشق که پایه هرزندگی میسازه وهمین باعث میشه باوجود اختلافا باهم کنار اومد خداروشکر این رقمه برخورد داریم

ببین عزیزم من الان شوهرم عصبیه زودجوشه خودخواهه بدله بشدت طوری که من فقط چهاردیواری خونه رو میبینم اما علاقش بمن شدیده اینو همه میدونن و همبن باعث شده من بقیع رفتارای بدش ببینم و تحمل کنم چون فکر میکنم اگه اروم بود اگه ادم روشنفکری بود طوری که من خودم تنهایی بیرون برن مسافرت کنم لذت ببرم اما تنها ایرادش خیانت بود لحظه ایی نمیموندم 

پس خدا هرکیو به اندازه توانش امتحان میکنه خداروشکر حداقل از وجود شخص دومی استرس نداریم تو اینجوزی فکر کن راحت تر کنارمیای

بمیرم واسه خواهرم.دکترش با اونکه هر دوتا غربالگری سالم بود نکرد بفرست اکو قلب. با اصرار من رفت اکو قلب جنین فهمید مشکل حاد قلبی بچه داره و چون 27هفته بود قانونی سقط نمیشد

خود پزشک قانونی یواشکی بهش گفت برو غیر قانونی سقط کن.این مشکل اگه زیر19هفته بود قانونی سقط میکردن.چه دردی کشید نگم براتون.چه روحی چه جسمی.هنوز بعد 2سال و نیم حالش خوب نشده و دیگه راضی به حاملگی نمیشه...

توروخدا اینکارو نکن پشیمون میشی . اون بچه حق زندگی داره 

شاید همین بچه یه روزی شد عصای دستت

توروخدا نکن 

خیلیارو میشناسم اینکارو کردن بعدا پشیمون شدن  

برای مشکلات زندگیت میتونی بری پیش مشاور

بله خیلیم سخته توفکر کن دارو بخوری سقط نشه رشد جنین متوقف میشه اما نیوفته باید بری کورتاژ که اونم دم ...

چطور تو ۱۱ هفته سقط کردی و همسرت نفهمیده؟

بعدم قلب بچه تشکیل نشده ربطش به شما چیه؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
چطور تو ۱۱ هفته سقط کردی و همسرت نفهمیده؟بعدم قلب بچه تشکیل نشده ربطش به شما چیه؟

اون یه خانم دیگه بودن گفتن قلب بچه تشکیل نشده ،

مادرم ماما هستن قبلش خودم دارو خوردم خونریزی داشتم بعد مادرم اطلاع دادم اولش که حسابی حرف بارم کرد بعد رفتیم پیش یه متخصص زنان اشنا مادرم اول سونوکردن گفتن رشد جنین متوقف شده خودم گفتم دارو خوردم ایشون با کلی اصرار تو پرونده جراحی بعنوان توقف رشد جنین گزارش کردن 

منوهمسرم پسر عمه دختر دایی هستیم از قبلم ازمایش ژنتیک دادیم دکتر گفت بیست پنج درصد امکان داره بچتون با مشکل ژنتیکی روبه رو بشه دیگه منم به همسرم گفتم دکتر گفته یکی از عوامل سقط ژنتیکتون بوده

خیلیا آرزوشونه جای تو باشن و بچه دار بشن خواهش میکنم نکن گناه داره اون بچه

اره عزیزم خیلی به این موضوع فکر میکنم همکارام ۵ ساله اقدامن بچه دار نمیشن اون وقت بر من خیلی اتفاقی شد این لطف و حکمت خداست چی بگم خدا خودش کمکم کنه فقط من باعث بدبختی یه آدم نشم اون وقت هیچ وقت خودم و نمیبخشم

قطعا همینطوره ، هیچ کی بی عیب نیست وخوب هرکی از یجور اخلاق شوهرش رنج میبره ، مهم ترینش علاقه و عشق ک ...

اره عزیزم متوجه هستم مخصوصا آقایون که بینشون نرمال کمتره اگر با به دنیا اومدن این بچه درست میشه که انشالا به دنیا بیاد فقط خدا هرچی مصلحتم برام پیش بیاره

توروخدا اینکارو نکن پشیمون میشی . اون بچه حق زندگی داره شاید همین بچه یه روزی شد عصای دستتتوروخدا نک ...

میدونم عزیزم سقط حتی زودم عوارض داره و اینکه یه موجودی که میخواد بیاد از بین ببری واقعا حس خیلی بدیه اما خیلی از خانما رو میبینم با بچه جدا میشن واقعا دلم برای اون بچه کباب میشه 

خاک تو سرم کاش خیلی بیشتر دقت میکردم