2777
2789
باورت نمیشه هیچی اندازه بچه منو نمیتونه خوشحال کنه حتی گریه بچه ام دوس دارم ولی وقتی ببینی شوهرت معل ...

میفهمم چی میگی عزیزم  اماتوکار خدام نمیشه دخالت کرد 

توفکر بعد سقط خدایی نکرده آه اون‌جنین بدتر زندگی خراب کنه

من از خودم نمیگم 

بعدش شاید بچه بیاد همسرتون بهترشه عشق و علاقه به بچه اخلاقش بهتر کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای خدایا چقدر سخت

بله خیلیم سخته 

توفکر کن دارو بخوری سقط نشه رشد جنین متوقف میشه اما نیوفته باید بری کورتاژ که اونم دمار از روزگارت درمیاد اونم اولین بارداریت با کورتاژ شه یه عالمه عوارض بارمیاره

من بیهوشم نکردن دکتر گفت بی حست میکنم یه امپول زدن نخام هنوز دردشو احساس میکنم بعد دوماه ، یعنی عذاب و درد زایمان طبیعی و سزارین باهم بدترش کشیدم ، بماند همسرم بفهمه درجا منو کشته

میفهمم چی میگی عزیزم اماتوکار خدام نمیشه دخالت کرد توفکر بعد سقط خدایی نکرده آه اون‌جنین بدتر زندگی ...

مرسی از نظرت گلم اتفاقا اخلاقا آرومه اما ما سنمون کم نیست باید خوشحال باشه اما خوشحال نیست و خودش پیشنهاد داد که از بین ببرمش درسته عاشق بچه ام اما بچه ام دوس داره پدرش باشه و توجه کنه شوهرم خیلی بی حوصله اس نمیدونم چرا ازدواج کرده اصلا نمیدونم می‌ترسه یا چی من مرد این همه بیذوق و آبکی ندیده بودم نسبت به منم همچین با ذوق نیست اما حرف طلاق و میزنم کم میمونه سکته کنه نمیفهممش کلا نسبت به پدر و مادرشم سرده

بله خیلیم سخته توفکر کن دارو بخوری سقط نشه رشد جنین متوقف میشه اما نیوفته باید بری کورتاژ که اونم دم ...

واای فقط خدا کمکم کنه یه راهی جلو پام بزاره کاش اصلا ازدواج نمی‌کردم😓

مرسی از نظرت گلم اتفاقا اخلاقا آرومه اما ما سنمون کم نیست باید خوشحال باشه اما خوشحال نیست و خودش پی ...

دوست داره مشخصه اما ادم درونگرایی 

خوب خداروشکر اخلاق ارومی داره 

بعدشم خیلی مردا اولش با اومدن بچه موافق نیستن بعد که میاد همچنین مهر بچه دلشون میوفته، اخه مگه مبشه بچه خودشون ببین ذوق نکن ، الان چون هنوز نیومد ذوق نداره

بهرحال روحیات ادما فرق داره باهم شاید ایشون کمتر علاقشون ابراز کنن بیشتر تو دلشون نگه دارن اما بااین حال دلیلی نمیشه از بچه خودش بیزار باشه همینطور شما دوست داره مطمئن بچتون دوست دازه

ازمن میشنوی بشین عاقلانه راجب این موضوع باهاش حرف بزن

بچه که باید زندگیتون انرژی بیشتری میگیره وشاید همسرتم از اون حالت سردش بیرون بیاد

واای فقط خدا کمکم کنه یه راهی جلو پام بزاره کاش اصلا ازدواج نمی‌کردم😓

بجای اینکه به فکر سقط باشی با یه مشاور صحبت کن کمکت میکنه

گوگل سرچ بزنی  مرکز مشاور رایگان میاد

من انجام دادم می دونم خیلی گناه بزرگی کردم ولی پشیمون نیستم چون یقین دارم اگه بدنیا میاوردمش بیشتر ب ...

عزیزم شما چطوری انجام دادی با قرص یا امپول؟راه صددرصدی بدون درد و عوارض؟بعد چن روز باید استراحت کنم؟

عزیزم شما چطوری انجام دادی با قرص یا امپول؟راه صددرصدی بدون درد و عوارض؟بعد چن روز باید استراحت کنم؟

من قرص خریدم ولی تا با پست برسه دستم به خونریزی افتادم و بعد چند روز خودش افتاد چون خیلی زیاد تحرک شدیدداشتم و دمنوش های گرم خورده بودم 

من نمی دونم راه بدون عوارضشو

واسه من راحت بود خداروشکر مثل یک پریودی بود ولی خیلیا دیدم میگن تا پای مرگ رفتم به سن جنین و روش سقط بستگی داره

دوست داره مشخصه اما ادم درونگرایی خوب خداروشکر اخلاق ارومی داره بعدشم خیلی مردا اولش با اومدن بچه مو ...

کلا آروم هست اما خیلی حرص میده خودش نمیدونه با خودش چند چنده اتفاقا خیلی درونگرا ام نیست اغلب مردها اننرمال شدن عزیزم بخاطر همینه طلاق زیاد شده منم که کلا آدم خوش شانسی نیستم سر این قضیه هم شانس ندارم آدم درونگرا بی حس که نیست عاطفه داره فهم و شعور داره خوب و بد و می‌فهمه این خودش ده بار اومد خواستگاری بعد روز عروسیش ناراحت بود سر من داد و بیداد میکرد 

واقعا کلافه ام الانم خوشحال نیست تازه منو مقصر می‌دونه منم میبینم این شکلیه حرف جدایی و میزنم میگه جدا نمیشم تکلیف خودمم معلوم نیست تو زندگی چه برسه به بچه