2777
2789

؟؟؟

مثلا کسی طلسمت کرده باشه

حقیقتا به این چیزا اعتقادی نداشتم اما اتفاقای عجیبی برام افتاده ک فقط این یه مورد میاد تو ذهنم میگم شاید کسی طلسمم کرده

ازاین آدما دورم کن بد و خوب ندارن خستم 😔💔

اومدم نظرات رو بخونم ببینم چطوریاست

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کاری کردی حرفی زدی خب همون باعث شده

اگه بقیه باعث شدن بد بیای ب چشم فامیل اندکی صبر کن همه چیز مشخص میشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اگر‌ واقعا خوشگلی و خوش اخلاقی اره میتونه کرده باشه

ببین تا ۱۸ سالگیم همه چی خوب بود بااین ک قیافم فرقی نکرده چ بسا بهترم شده حس میکنم رفتار آدما باهام تغییر کرده حس میکنم بد میام چشم بقیه 

ببین تا ۱۸ سالگیم همه چی خوب بود بااین ک قیافم فرقی نکرده چ بسا بهترم شده حس میکنم رفتار آدما باهام ...

این بخاطر اینه ک  داری ذات واقعی ادم هارو میشناسی 

داری بزرگتر میشی باید ب این چیزا عادت کنی ک یوقتایی حتی نزدیکترین فامیلات تورو نمیخوان✋️ چ بسا چشم دیدن پیشرفتتم ندارن

این بخاطر اینه ک داری ذات واقعی ادم هارو میشناسی داری بزرگتر میشی باید ب این چیزا عادت کنی ک یوقتای ...

ن مثلا قبلاً من میرفتم خیابون کلا مشخص بود اکثرا نگام میکردن از چهرشون معلوم بود مثلا خوشگل میام چشمشون 

اما الان با تمسخر نگاه میکندد