2777
2789

سلام خانما 

من پسرم ۱۶ ماهشه 

کلا ۸ کیلوعه

بعد خوراکش خوبه بد نیست شکر خدا 

البته تازه خوب شده قبلا گاهی خوب بود گاهی نه زیاد

بعد نزدیک دو هفتس زینک بهش میدم 

خوابشم خوبه 

خیلی خیلی هم تحرک داره یعنی همش راه میره 

چیکار کنم وزنش بره بالا

کلا روس ۸۱۰۰یا ۸۲۰۰ مونده 

یه مدت پیشم مریض شد خیلی یک ماه شد قشنگ

نزدیک ۷۶۰۰ شد بچم

حالا بگید چیکار کنم نگران وزنش باشم یا نه

خودمم خیلی لاغره کلا ۴۸ کیلوعم 

وزن تولدشم ۲۸۵۰ بود

سویق کودک بده بهش من خودم امتحان نکردم ولی چند دقیقه پیش داشتم راجبش میخوندم خیلی مفیده مخصوصا سویق سنجد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من چی بگم ک ۳سالشه و ده ‌کیلو

استپ قد و وزنه

بخاطر تیروئید

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موز بده

حریره بده 

سعی کن چیزی که دوس داره رو بیشتر بهش بدی مثلا اگه گوشت دوست داره غذاهاشو زیاد گوشت بریز

مولتی ویتامین خارجی هم براش بگیر

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
چ طوری بدم؟بریزم تو غذا یا طور دیگه؟

هم میشه تو غذاش بریزی. هم بصورت فرنی بپزی. هم اگ بالای یکساله میتونی با انواع شیره و عسل ترکیب کنی 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

از کجا فهمیدی تیروئید داره چ علائمی داشت و کی متوجه شدی؟

تآره متوجه شدم

علایم فقط یکساله استپ قد و وزنه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بهتر که چاق نمیشه وقتی سالمه چه اشکالی داره.همه بچه ها تو این سن لاغر میشن .اگر چاق بشه بعد باید بزن ...

اخه تقریبا استپ کرده وزنش 

فک کنم از یه سالگیش 

شاید ۱۰۰ گرم ۱۰۰ گرم اضاف کنه آن قدر کم

گاهی هم ک هیچی

چند کیلوعه؟وزن تولدش چند بود؟حرف میزنه؟

قدش 95

وزنشم رو 13کیلو 14تاب میخوره بالاتر نمیره 

وزن تولدشم سه کیلو و نهصد بود 

اما کلا خیلی لاغره چهرش هرکی میبینه میگه چرا اینطور😑

جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میمیره برای همه یه نسخه نپیچید💀