2777
2789
عنوان

میخوام با خانواده قطع ارتباط کنم

108 بازدید | 10 پست

بهم راهکار نشون بدید نصیحت هم نکنید شرایط هیچوقت طوری نبوده کسی بخواد نصیحت کنه هر کی زندگیم میدونه حرف همه همینه چون خیلی وضعیت خرابه

چجور قطع ارتباط کنم ازدواجمم زوری بوده

یعنی شوهرت زوریت بهتر از پدر و مادرته؟

صد در صد

همون سر شرایط گل بلبل ک خونه پدر برام ساختن شوهر کردم ب این

بس بی فرهنگ و عقب موندن ی پسر درست حسابی نیومد سمتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچکس برای آدم پدر و مادر نمیشه عزیزم،هر چقدرم بد باشن بازم عزیز‌و قابل احترامن

گفتم نصیحت نمیخوام بچه ک نیستم ۲۵ سال درمار ا روزگارم دراوردن

زوری شوهر نمیکردم همچنان دست پام میبستن اذیتم میکردن

صد در صدهمون سر شرایط گل بلبل ک خونه پدر برام ساختن شوهر کردم ب اینبس بی فرهنگ و عقب موندن ی پسر درس ...

خب میگی یه پسر درست و حسابی هم نیومد سمتم و... اگه شوهرت خوبه الان پشتت هست و محبت داره و..شمام دیگه تصمیمت رو مثل اینکه گرفتی مام هر چی بگیم جای شما نیستیم و وضعیت رو نمیدونیم چی بگیم...ولی خوب میشد بری پیش روانکاو نظر حرفه ای بهت بده خیلی خوبه

اصن جرات نی اینجا تاریکی بزنی فاز نصیحت میگیرنمگ تو زندگی اون شخص بودید طوری رفتار میکنن ک ادم فقط م ...

انقدر عصبانی نباش ،مطمعنم دردی دارید که قابل درکه خودتون رو اولویت قرار بدید فکر کنید در چه موقعیتی خوشحال خواهید شد

انقدر عصبانی نباش ،مطمعنم دردی دارید که قابل درکه خودتون رو اولویت قرار بدید فکر کنید در چه موقعیتی ...

حتی الانم سر ب سرم میذارن اختیاری ا زندگیم ندارم

تمام مار دختراشونه کل بدبختیام، پدر مادرمم حمایت فتنه ها رو میکنه

جلو پیشرفت همه چیم گرفتن

اینقدر موندم دیدم قرار نی ازدواج خوب کنم با این وضعیت دیگ گذاشتم رفتم

خب میگی یه پسر درست و حسابی هم نیومد سمتم و... اگه شوهرت خوبه الان پشتت هست و محبت داره و..شمام دیگه ...

تقصیر من نبود بخاطر شرایطی ک برام درست کردن و نفهمی خودشون

میومد بعدش رفتار  اینا میدید در میرفت

ن گذاشتن درس بخونم ن کار کنم ن هیچ

پسر درست حسابی ا کجا میومد؟ 

خواهرامم فتنه و فقط دنبال جدا کردن

2790
2778
2791
2779
2792