سلام وقتتون بخیر.اس سیتالوپرام باعث اضافه وزن میشه؟من دو هفته است به تجویز پزشک مصرف میکنم ولی میترس ...
قرص اگر لازم باشه مصرف بشه حتما باید مصرف بشه. ولی هرکس پیش روانپزشک میره حتما باید یک روانشناس قبلش تمام تلاشش را کرده باشه براش و در حین مصرف قرص هم کنارش باشه. چون عوامل ایجاد این حالت باید برطرف بشه. قرص روانپزشکی در بیشتر موارد مسکن است. یعنی برای عبور از یک برهه خاص. این قرص قرص بدی نیست ولی باید اون استرس و اضطراب را فکری به حالش بکنید. استرس و اضطراب چی دارید؟
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
قرص اولش خوبه بعد کم کم تحمل پذیرتون میاد پایین بعد بدون قرص همون تحمل پذیری پایین را نخواهید داشت. باید شروع کنید با کمک روانشناس و آگاهی نسبت به عملکرد صحیح اضطراب شرایط را تغییر بدید.
اهان چون مادران بود اسمش فکر کردم شاید برای مادران باشه فقط .افسردگی بعد زایمان و اینا ومناسب من نبا ...
افسردگی هر نوعی باشه اول باید پذیرش بشه. بعد با انتخاب های یکم درست شرایط محیطی را عوض کرد تا شرایط درونی بهتر شود. داخل گروهش بپرسید خانم های روانشناس گروه بهتون پاسخ می دهند.