2789
عنوان

فلوکستین

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 79 پست
استرس و اضطراب دارید؟ ترس و وسواس و فوبیا چیزی دارید، نشخوار ذهنی می کنید؟ خوابتون چطوره؟

نشخوار فکر دارم. اضطراب هم دارم نه همیشه ولی بیشتر وقتها چون فکر زیاد میکنم اضطراب هم دارم.

فوبیا و وسواس ندارم

خوابم به خاطر شرایطی که دارم کافی نیست. شبها دیر میخوابم چون مجبورم به خاطر درسم بیدار بمونم. بچه کوچیک هم دارم و نمیتونم هرچقدر دلم میخواد بخوابم.

مشکل اصلی من تفاوتی هست که کردم. قبلا کار میکردم الان نمیکنم. کارهای درسیم رو به خوبی پیش میبردم الان نمیتونم. وزنم کم بود و زیبا بودم. الان چاق و پیر شدم.

خدایا هزاربار شکرت... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما باید به روانشناس مراجعه کنید ومشاوره همچنین دارو مصدف کنید

برای نشخوار فکری منفی باید بدونید تا یک مقدار محدودیت کارکرد داره و جزی از سیستم تکاملی است ولی وقتی بیشتر شده باشه باید بشناسید افکار و راهکاری کنترلش را که با این شناسایی ناگهان کاهش پیدا می کنند. توی تلگرام یک گروه هست به نام رهایی از نشخوار فکری و اضطراب ۴ تا فایل صوتی داخلش هست گوش کنید تقریبا با این‌موضوع اوکی می شوید.

rumination_chatter

این که پیر شدید و چاق . دو تا موضوعی است که میشه جداگانه بهشون پرداخت و اگر ریشه عصبی و داخلی دارند یک رفتار و اگر  ریشه محیطی دارند رفتار دیگری. خوردن قرص فقط در موارد خاص به شرطی عوامل محیطی و بیرونی عامل بیماری نباشند به صورت محدود زیر نظر روانپزشک و روانشناس تجویز و توصیه میشه. که بر اساس توضیحات شما خوبه بازم دست نگهدارید و با روانشناس حرفه ای ادامه دهید. قرص روانی اصلا چیز بدی نیست و می‌تواند بعنوان یک چرخ زاپاس یک‌ماشین به اون‌نگاه کرد. نهایتا حرکت وقتی صورت می گیرد وه بقیه ماشین درست باشد و فقط بصورت موقف تا رسیدن به آپاراتی از چرخ زاپاس استفاده کرده. تا اینجا با این تمثیل من چرخ پنجره از شما ندیم. اون نشخوارها را بتونید کنترل بگیرید ماشینتون راه میفته. 

موفق باشید

برای نشخوار فکری منفی باید بدونید تا یک مقدار محدودیت کارکرد داره و جزی از سیستم تکاملی است ولی وقتی ...

با یک روانشناس حرف زدم اون هم گفت بخور. نمیدونم حالا مخواست حرف دکتر قبلی خراب نشه یا واقعا لازمه.

به من گفت وقتی تمرکز نداری یا اضطراب داری یا ریزه خواری ( که من همشو دارم) فلوکستین کمک میکنه. نظر شما چیه.

در مورد عوارضش هم میگفت خیلی سبکه و عوارضی نداره

خدایا هزاربار شکرت... 
برای حملات ترس چی باید خورد تو موقعیت های اضطراب زا

امروز صبح برای مورد مشابه تو گروه تلگرامی ravanyar_madaran 

یک صوت کامل گذاشتم. تو تلگرام سرچش کنید و گوش کنید. سوالی داشتید یا توضیحات بیشتر خواستید همونجا بپرسید.

سلام ببخشید من یه سوال داشتم بخاطر حساسیت شدیدم نسبت به اشخاص و زودرنج شدنم فلوکستین میخورم با دوز 40 الان حدود 16 روزه همه چی خوبه خداروشکر من واقعا رنج میکشیدم الان بی حس شدم نسبت به چیزهایی که قبلا ازارم میداد ولی مشکلم اینه نمیتونم عمیق فکر کنم انگار ذهنم اجازه افکار عمیق یا خیلی بد رو نمیده یا اینکه حافظه ام بد شده مثلا دیروز یا دو روز پیش رو کامل یادم نمیاد...به نظرتون ادامه بدم به مشکل میخورم؟

سلام ببخشید من یه سوال داشتم بخاطر حساسیت شدیدم نسبت به اشخاص و زودرنج شدنم فلوکستین میخورم با دوز 4 ...

سلام

مستقیم رفتید پیش روانپزشک یا قبلش با روانشناس جلسه داشتید؟

مصرف میکنم درکنار بقیه داروهام خداروشکر تاثیر داشته 

چندماه قبل میخواستم بزارم کنار ولی نمیشه 

تا دو دوز رد میشه به شدت سرگیجه میگیرم 

حتی دوز رو کم کردم که کم گم قطعش کنم ولی فایده نداره 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃