2789
عنوان

فلوکستین

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 79 پست
سلاممستقیم رفتید پیش روانپزشک یا قبلش با روانشناس جلسه داشتید؟

سلام وقتتون بخیر.

اس سیتالوپرام باعث اضافه وزن میشه؟

من دو هفته است به تجویز پزشک مصرف میکنم ولی میترسم عوارض بدی داشته باشه...برای استرس واضطراب و افکار زیاد تجویز شده واسم و عدم تمرکز 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

سلام وقتتون بخیر.اس سیتالوپرام باعث اضافه وزن میشه؟من دو هفته است به تجویز پزشک مصرف میکنم ولی میترس ...

قرص اگر لازم باشه مصرف بشه حتما باید مصرف بشه. ولی هرکس پیش روانپزشک میره حتما باید یک روانشناس قبلش تمام تلاشش را کرده باشه براش و در حین مصرف قرص هم کنارش باشه. چون عوامل ایجاد این حالت باید برطرف بشه. قرص روانپزشکی در بیشتر موارد مسکن است. یعنی برای عبور از یک برهه خاص‌. این قرص قرص بدی نیست ولی باید اون استرس و اضطراب را فکری به حالش بکنید. استرس و اضطراب چی دارید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بدون تجویز پزشک مصرف کردم🥲

قرص اولش خوبه بعد کم کم تحمل پذیرتون میاد پایین بعد بدون قرص همون تحمل پذیری پایین را نخواهید داشت. باید شروع کنید با کمک روانشناس و آگاهی نسبت به عملکرد صحیح اضطراب شرایط را تغییر بدید.

از سر گیجه اش می ترسید؟ اضطراب می گیرید؟

ترس نه ولی خیلی اذیت کننده اس والبته که تو کارمم اختلال ایجاد میکنه نمیتونم بااون سرگیجه سرکاربرم 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

جلسات روانشناسی گروه روانیار مادران را شرکت کردید؟

نه اسمشو نشنیدم تابحال ولی جلسات روانشناسی رو رفتم هم قبل دارو درمانی هم بعدش 

حقیبتش چون مشغله ام زیاده نمیتونم زیاد درگیرش شم فعلا

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫پروفایل عکس خودمه کپی نشه🙏🌹 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

نه اسمشو نشنیدم تابحال ولی جلسات روانشناسی رو رفتم هم قبل دارو درمانی هم بعدش حقیبتش چون مشغله ام زی ...

درباره ی تاپیک اخرتونم 

پروپرانول روهم مصرف میکنم البته نه با نسخه🤦

نه اسمشو نشنیدم تابحال ولی جلسات روانشناسی رو رفتم هم قبل دارو درمانی هم بعدش حقیبتش چون مشغله ام زی ...

اینی موضوع را باید با آگاهی حل کنید وگرنه اون زمانی که برای آگاهی نمی گذارید بیماری از شما می گیره.

توی تلگرام بزنید ravanyar_madaran  

در جریان کلاس هاش باشید.البته رایگان هم هست.

اینی موضوع را باید با آگاهی حل کنید وگرنه اون زمانی که برای آگاهی نمی گذارید بیماری از شما می گیره.ت ...

خیلی ممنون ازتون لطف کردید فقط جسارتا کلاس هاش مختص مادران؟اخه ازاسمش اینطوری پیداست 

خیلی ممنون ازتون لطف کردید فقط جسارتا کلاس هاش مختص مادران؟اخه ازاسمش اینطوری پیداست

در گروهش فقط خانم ها عضو هستند ولی کلاس هاش عمومیه برای خانم ها و آقایان.

در گروهش فقط خانم ها عضو هستند ولی کلاس هاش عمومیه برای خانم ها و آقایان.

اهان چون مادران بود اسمش فکر کردم شاید برای مادران باشه فقط .افسردگی بعد زایمان و اینا ومناسب من نباشه

امیدوارم حل شه ازکمکتون ممنونم 

قرص اگر لازم باشه مصرف بشه حتما باید مصرف بشه. ولی هرکس پیش روانپزشک میره حتما باید یک روانشناس قبلش ...

همه چیز.در حال حاضر تو سخت‌ترین مرحله زندگیمم از هر لحاظ 

عوارض داره این قرص؟میشه از عوارضش بگید 

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

اهان چون مادران بود اسمش فکر کردم شاید برای مادران باشه فقط .افسردگی بعد زایمان و اینا ومناسب من نبا ...

افسردگی هر نوعی باشه اول باید پذیرش بشه. بعد با انتخاب های یکم درست شرایط محیطی را عوض کرد تا شرایط درونی بهتر شود. داخل گروهش بپرسید خانم های روانشناس گروه بهتون پاسخ می دهند.

افسردگی هر نوعی باشه اول باید پذیرش بشه. بعد با انتخاب های یکم درست شرایط محیطی را عوض کرد تا شرایط ...

ممنونم