2777
2789
عنوان

فقط 6نفر بیاین واسه ختم آیه الکرسی

383 بازدید | 88 پست

خانوما یکی از بچه ها تایپیک ختم ایه الکرسی زده برای برآورده شدن حاجات گروهش پر شد دیگه جا نشد منم گفتم ماهم گروه هفت نفری بزنیم

لطفا خانومایی که این ماه اقدام کردن و میخوان باردار شن و تا هفته اینده موعد پریودشون نیست و به دعا و ختم اعتقاد دارن بیاین 7نفر شیم و به مدت 1هفته ختم شرو کنیم فقط خواهش میکنم تو این 1هفته از ته دل برا همدیگه دعا کنیم انشالله خدا حاجتمون بده 

طریقه ختم به قول یکی از بچه هایی که تایپیک زده

به این ترتیب انجام میشه که 7 نفر میشیم، هر روز به نیت یکی از اعضای گروهمون آیه الکرسی میخونیم (تا خالدون). هر نفر روزی 7تا.

یعنی هر نفر به مدت یک هفته، روزی 7تا.

حالا 6نفر بعدی کیا هستن؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هستم فقط باردارم میخوام هفته دیگه برم سونو

پس نفر اول شما از همین امروز شرو میکنیم تا هفته بعد یکشنبه نفر اول که شما هستین به نیت شما میخونیم فقط اسم کوچیکتون چیع؟

منم هستم عزیزم

نفر دوم شما امروز به نیت نفر اول که مامانی هست هرکدوم 7بار میخونیم فردا به نیت کوهستان هممون میخونیم

میشه برای درست شدن زندگی منم دعا کنید خواهش میکنم

حتما صبر کنین گروه پر شده 4نفر کم داریم بعد اخر سر همه رو ریپلای میکنم دقیق میگم