2777
2789

بااینکه خیلی خوشم میومد ازش اخلاقش عالی بود 

بخاطر بیماری ژنتیکی و احتمال نابینا شدن در آینده و ارث رسیدن ب بچها بود ردش کردم و قلبم از شدت ناراحتی درد می‌کنه 😔😔😔و اونم خیلی ناراحت شد بمیر براش امیدوارم خدا بهش کمک کنه و ی همسر قوی نصیبش کنه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

عزیزم من روی احتمالات تصمیم نمیگیریم اگ عاشق بودم قطعا قبول میکردم

ازدواج سنتی بود ولی خیلی ب دلم نشسته بود 

و متاسفانه مادرشون هم در اثر همین بیماری نابینا شده بود 

و ممکن روز ب روز بدتر شن و ب بچهام‌ب ارث برسه

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه خواستگار داشتم که تو فامیل خیلی مشکل لکنت زبان و عقب ماندگی ذهنی و اینا داشتن. خودش هم یکمی خیلی خفیف لکنت داشت. من رد کردم اونم کلی ناله و نفرین کرد منو. الان پسرش لکنت زبان شدید داره و از نظر ذهنی مشکل داره. کار اشتباهی نکردی

منم یه خواستگار داشتم که تو فامیل خیلی مشکل لکنت زبان و عقب ماندگی ذهنی و اینا داشتن. خودش هم یکمی خ ...

نه این خیلی آدم منطقی بود 

منم یه خواستگار داشتم که تو فامیل خیلی مشکل لکنت زبان و عقب ماندگی ذهنی و اینا داشتن. خودش هم یکمی خ ...

و کلی برام آرزوی خوشبختی کرد و گفت کاش با بیماربم کنار میومدی

ازدواج سنتی بود ولی خیلی ب دلم نشسته بود و متاسفانه مادرشون هم در اثر همین بیماری نابینا شده بود و م ...

خب سنتی ک من کلا مخالفم نظری ندارم

ولی  اگ ب دلت نبود اشکال نداره تو بافکر خودت بهترین تصمیمو گرفتی انشالله ک بهترینا قسمتت شه خودتو ادیت نکن

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

خب سنتی ک من کلا مخالفم نظری ندارمولی اگ ب دلت نبود اشکال نداره تو بافکر خودت بهترین تصمیمو گرفتی ا ...

خیلی دلم میخواست همسر آینده م شه اما از ترس اینکه دو سه سال دگ نابینا بشه و بچه ای در آینده ب دنیا بیارم ک بعدش منو سرزنش کنه میترسیدم

میشه براش دعا کنید خدا بهش کمک کنه

خیلی دلم میخواست همسر آینده م شه اما از ترس اینکه دو سه سال دگ نابینا بشه و بچه ای در آینده ب دنیا ب ...

حتما عزیزدلم انشالله ک همیشه سلامت باشین جفتتون

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛