2777
2789
عنوان

توروخداا بی دعوت خونه کسی نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست
کاری به زن داداشش ندارم.ولی یعنی شوهرش نمی تونست رب و پیاز نسیه بیاره تا پولش جور بشه و شما پول ناها ...

گفتم که

افسرده شده دائم سیگار و قلیون میکشه 

افسردگی ام که بی اهمیتی به همه چیزه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از ترسام از ازدواج همینه اصلا مادرشوهر...

واقعه ترس داره.بخدا ترس داره شاد باور نکنی اما من مجرد بودم دلم میخواست با کسی ازدواج کنم ک مادرش فوت شده...اما خونوادم مخالف بودن چون دوبار ازدواج کردم.ازدواج اولم ب خاطر مادرشوهرم ب هم خورد

کسی که سر زده موقع ناهار و شام میخواد بره خونه کسی باید غذا هم به اندازه خودش هم صاحب خونه ببره الان دیگه شرایط اکثر خونه ها اینجوریه که طرف فقط به اندازه خودش یا کمتر شاید تو خونش داشته باشه ، میخواید دلتون باز بشه خب دستتون نگیرید به شلوارتون و برید ، یچیزی ببرید با خودتون

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
واقعه ترس داره.بخدا ترس داره شاد باور نکنی اما من مجرد بودم دلم میخواست با کسی ازدواج کنم ک مادرش فو ...

وایی بخدااا 

چقدر منیی شما 

منم دقیقا همینم 

به مامانم میگم دوست دارم شوهرم یتیم باشه من نه جاری نه خواهرشوهر نه مادرشوهر میخوام😐

بیشتر از افسردگی بی مسولیت شده.مرد اگر مرد باشه می‌ره کارگری که پولی به دست بیاره. اینجوری زن و بچش ...

والا منکه ندیدمش 

خودش میگفت افسرده شده حوصله هیچی نداره 

وایی بخدااا چقدر منیی شما منم دقیقا همینم به مامانم میگم دوست دارم شوهرم یتیم باشه من نه جاری نه خوا ...

والا اول مادرشوهر نباشه....بعدش خواهرشوهر....بقیه نقش زیادی تو زندگیت ندارن.از همه بدتر مادرشوهرم.خواهرشوهر یواشکی اون زیر کار میکنه صداش هم در نمیاد هم مادرش پر میکنه هم مادرش رو

والا اول مادرشوهر نباشه....بعدش خواهرشوهر....بقیه نقش زیادی تو زندگیت ندارن.از همه بدتر مادرشوهرم.خو ...

درست میگی ولی جاری حروم لقمه از همشون بدتره. چون ذره ای دلسوز زندگی برادر شوهر نیست. فقط دنبال منافع خودش و آتیش انداختن به زندگی آدم.

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

والا اول مادرشوهر نباشه....بعدش خواهرشوهر....بقیه نقش زیادی تو زندگیت ندارن.از همه بدتر مادرشوهرم.خو ...

بازم بستگی داره 

من مامانم جاریش خیلی اذیتش کرد

ی حرفایی میزد که مامانم نه اونارو گفته بود نه انجام داده بود

مثلا میرفت به عمم میگفت که مامانم درباره حجاب دختراش پیش بقیه حرف زده گفته خیلی ول و خرابن 

در حالی که مامان من اصلاااا این حرف رو نزده بود 

درست میگی ولی جاری حروم لقمه از همشون بدتره. چون ذره ای دلسوز زندگی برادر شوهر نیست. فقط دنبال منافع ...

نمیدونم چرا من ۳ تا جاری دارم با هیچ کدوم مشکل ندارم بخدا ..البته اونا خیلی میخوان غیر مستقیم از طریق مادرشوهرم سر از زندگیم در بیارن اما من اصلا.اخه اونا زندگی خودشون دارن و منم زندگی خودم

نمیدونم چرا من ۳ تا جاری دارم با هیچ کدوم مشکل ندارم بخدا ..البته اونا خیلی میخوان غیر مستقیم از طری ...

جاری باید شیر پاک خورده باشه.

اگه خراب و عوضی باشه زندگی برات نمی‌ذاره.

خیلی مهمه از چه خانواده ای عروس انتخاب کنن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

جاری باید شیر پاک خورده باشه.اگه خراب و عوضی باشه زندگی برات نمی‌ذاره.خیلی مهمه از چه خانواده ای عرو ...

بله درسته اما من با مادرشوهر و خواهرشوهر کینه دارم واقعا .هیچ وقت از دلم نمیره .خواهر شوهرم فحشم داد ولی زد زیرش پیش شوهرم منو دروغگو جلو داد و دعواش بین منو شوهرم.مادرشوهرم یا دخالت ها کنایه و سرکوفت هاش.عمرا یادم نمیره

بله درسته اما من با مادرشوهر و خواهرشوهر کینه دارم واقعا .هیچ وقت از دلم نمیره .خواهر شوهرم فحشم داد ...

حق داری.

من هم از مادرشوهر خوردم هم جاری و هم از شوهر خودم.

جاریم خیلی کار بلد بود. خیلی آتیش انداخت. خیلی شوهرمو پر کرد. شوهرمم غلام حلقه به گوش اون

هیچوقت مسئولیت هیچ بچه ای رو حتی برای دقایق کوتاه بدون حضور پدر و مادرش قبول نکنید ! اتفاقی بیفته شم ...

ای خواهر اگه بدونی چقد پیغام فرستادم قهر کردم دعوا کردم حالیشون نیست خودم دیگه خسته شدم