2777
2789
عنوان

توروخداا بی دعوت خونه کسی نرید

366 بازدید | 31 پست

دیروز خونه دوستم بودم شرایط روحیش خوب نبود زنگ زد بهم که برم حرف بزنیم باهم 

بنده خدا شوهرش اخراج شده افسرده شده دیگه سرکار نمیره وضعیت روحی مالی و...از همه نظر خوب نبود شرایطشون 

ساعت ۱۱ اینا یکی زنگ خونه رو زد زن داداشش بود 

گفت حوصله اش سر رفته و فلان نهار اومده اینجا 

این بنده خدام بغض کرده بود چی بزاره جلو این آبرومند باشه  

گفتم دمپختک درست کن رب و پیاز و.. نداشت 

املت تخم مرغ نبود اونجا دیگه منم بغض کردم🥲

خلاصه خودم زنگ زدم همبرگر و پیتزا سفارش دادم آوردن 

خیلیی ناراحت شدم 

اصلا این حرکت بدون خبر و خودتو خونه یکی دیگه دعوت کنی واقعا قشنگ نیست 

مردم الان اکثرا فقط ظاهر زندگیشونو حفظ میکنن 

از باطن زندگی بقیه خبر نداریم که 

حتی اگه نسبتتون نزدیکه باهم فکر میکنین با طرف راحتین 

هرکسی باشه اگه خودش بخواد دعوت میکنه 

مراعات همو کنیم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خیلی حرکت زشته شاید طرف هیچی نداشته باشه برای خودشم بذاره وقتی اینجوری میرن خونه یکی خیلی بده تازه ایناعم می‌دونستن که وضع دوستتون خوب نیست باز اومدن خونشون 

بعضی از آدما انگار بجای عقل تو کلشون عنه

کاری به زن داداشش ندارم.

ولی یعنی شوهرش نمی تونست رب و پیاز نسیه بیاره تا پولش جور بشه و شما پول ناهار ندی؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کیه که بفهمه .ما توی خانواده خودمون نداریم این چیزا رو ولی خانواده همسرم هستن این جوری .

واقعااا بده 

من باشم نیمرو میزارم جلوشون هربار که بی دعوت میان😑

عجب زنداداش 🐄🐄🐄🐄 من دعوتی رو هم دو تا در میون به زور میرم 😐 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من چی بگم داعم بچه های خواهر شوهرم اینجا پلاسن حالیشونه نیست

هیچوقت مسئولیت هیچ بچه ای رو حتی برای دقایق کوتاه بدون حضور پدر و مادرش قبول نکنید ! اتفاقی بیفته شما رو بازخواست میکنند و یادشون می‌ره برای راحتی خودشون بچه رو فرستادن یکی دیگه بزرگ کنه 😐🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦