2777
2789
نه بابا خیلی خوب زدی واقعا من که پشتم هم اینقد نزدم نهایی خوب بشی خیلی رتبه خوب میشه

منم پشتم خیلی گریه کردم اصلا خانوادگی حالمون بد شد😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

منم پشتم خیلی گریه کردم اصلا خانوادگی حالمون بد شد😂😂

بابا خیلی خوب زدی والا 

اره من خیلی بهتر میتونستم بدم ولی خراب شد 

تیر هم هست نگران نباشید 

روحیتو جمع کن نهایی بخون ۶۰ درصد اونه

پسرم 👨‍🎓در ناامیدی بسی امید هست شانس بیاریم امیدشو ببینیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآنم میگم

اشتباه میکنی میگی نگو 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

هرکی گفته گوه خورده پس این همه وکیل روانشناس معلم و...همشون تنبل ؟

گوه خودت خوردی آدم باش 

حقیقته مشکل داری میشستی می آدم میخوندی تجربی میاوردی 

فشاری نشو بوق جان 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

متاسفانه اینجور باب شده اگه مستعد و نخبه هم کم نداره

این تفکرات خیلی وقته قدیمی شده!!!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

حقیقت تلخه

من که تجربی هستم ولی همچین چیزی حقیقت نیست ، حقیقت افکار پوسیده ی شما هسته 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

من که تجربی هستم ولی همچین چیزی حقیقت نیست ، حقیقت افکار پوسیده ی شما هسته

سلام خانوم دکتر 

ببخشید نفهمیدم تجربی هستی 

ول این هارو کم هوش هستن ازشون طرفداری نکن خودشون سه متر زبون دارن 

خداهروی از مغزشون گرفت به زبونشون داد

سلام خانوم دکتر ببخشید نفهمیدم تجربی هستی ول این هارو کم هوش هستن ازشون طرفداری نکن خودشون سه متر زب ...

عزیزم داری خیلی حرف بدی میزنی اصلاااااا همچین چیزی نیست که هرکی میره ادبیات کم هوش هسته ، علاقه داشتن بهش و اتفاقا ادبیات خیلییییی رشته سختی هسته 

لطفا دیگه نگو 

عزیزم داری خیلی حرف بدی میزنی اصلاااااا همچین چیزی نیست که هرکی میره ادبیات کم هوش هسته ، علاقه داشت ...

هسته دیگه چیه؟

ادبیات و از کجا اوردی؟,

نکنه خودت ادبیاتی الکی میگی تحربی؟ 

تجربی حرمت داره اونا که میخونن دکترن اگه نوشت کمه نگو تجربی ام آبروی مارو نبر

هسته دیگه چیه؟ادبیات و از کجا اوردی؟,نکنه خودت ادبیاتی الکی میگی تحربی؟ تجربی حرمت داره اونا که میخو ...

رشته انسانی رو میگم 

چه دلیلی دارم من رشته ام رو دروغ بگم ؟

هرکی که توی رشته ی تجربی هسته هم دکتر نمیشه 

ترجیح میدم دیگه باهاتون بحث نکنم مثل آب توی هاون کوبیدن هسته 

رشته انسانی رو میگم چه دلیلی دارم من رشته ام رو دروغ بگم ؟هرکی که توی رشته ی تجربی هسته هم دکتر نمیش ...

ایسگات کردم گلی 

انسانی ها چیزی از تجربی ها کم ندارن

ایسگات کردم گلی انسانی ها چیزی از تجربی ها کم ندارن

مرسی کلی حرص خوردم