2777
2789
نمی‌گم انسانی رشته بوقیه نه خیلی هم مهم و سخته اما تو ایران متاسفانه اینجو باب شده که بوقا برن درحال ...

کامنت بالاتون رو نگاه کنین میبینید که گفتید انسانی بوقا میرن 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌گم انسانی رشته بوقیه نه خیلی هم مهم و سخته اما تو ایران متاسفانه اینجو باب شده که بوقا برن درحال ...

اگه نخبه ها برن انسانی پس کیا برن تجربی و ریاضی؟؟

من خودمم قبول دارم انسانی سخته ولی واقعا ریاضی رو با انسانی مقایسه نکنید 

خودمم ریاضیم 

چرا میرفتم وقتی میدونستم گند میزنم بهش 😭😭😭😭

به این فکر کن که به عنوان مثال، توجه کن مثال:

۱ میلیون نفر کنکور میدن، خب قطعا از این ۱ میلیون خیلیا سر جلسه نمیان، خیلیا برگه سفید میدن، خیلیا حتی جواب پر نمیکنن، و خیلی ها هم همرو اشتباه می‌نويسن و به فان و خنده میگیرن، توجه کن اگه برگه رو سفید میدادی از خیلیا جلوتر میزدی چه برسه به اینکه حداقل از اون همه سوال یکیشو درست بنویسی که خیلیییی بهتره!

این همه خوندی واسه کنکور، خراب نکن با احساساتت خواهشا، نری تو اون دنیا بگی ۱ سال عمرم هدر رفت

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

اگه نخبه ها برن انسانی پس کیا برن تجربی و ریاضی؟؟من خودمم قبول دارم انسانی سخته ولی واقعا ریاضی رو ب ...

ریاضی درک مطلب سخته اما شدنیه 

انسانی رشته آیه که گاهی مطلب درست حتی پیدا کردنش سخته چه برسه به فهمیدنش 

انسانی اگر روش سرمایه گذاری بشه و نخبه هابرن جامعه رشد می‌کنه 

اما سرمایه گذاری روی ریاضی باعث رشد یه بخشی از علم میشه صرفا 

من خودم تجربی ام دوستدار ریاضی و علاقه مند انسانی

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

رشتتون چیه؟ه ریاضی هستین که در هر صورت قبولین بیشتر از تعداد داوطلبا دانشگاهشون ظرفیت داره تجربی هم ...

ببخشید من زیست حدود ۵۰ شیمی ۴۰ فیزیک۳۰ ریاضی ۲۰ زدم به نظرتون چه ترازی میده خیلی ناراحتم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

ببخشید من زیست حدود ۵۰ شیمی ۴۰ فیزیک۳۰ ریاضی ۲۰ زدم به نظرتون چه ترازی میده خیلی ناراحتم

خوب زدی 

من نمیدونم من خودم کنکوری هستم 

نگران اردیبهشت نباش 

نهایی بالای ۱۹ بگیری واقعا عالی میشه رتبت

پسرم 👨‍🎓در ناامیدی بسی امید هست شانس بیاریم امیدشو ببینیم

خوب زدی من نمیدونم من خودم کنکوری هستم نگران اردیبهشت نباش نهایی بالای ۱۹ بگیری واقعا عالی میشه رتبت

خیلی ناراحتم کنکور واقعا بد بود

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

خیلی ناراحتم کنکور واقعا بد بود

نه بابا خیلی خوب زدی واقعا 

من که پشتم هم اینقد نزدم 

نهایی خوب بشی خیلی رتبه خوب میشه

پسرم 👨‍🎓در ناامیدی بسی امید هست شانس بیاریم امیدشو ببینیم