2777
2789

بچه بودم بابام خیلی اذیتمون میکرد 

مستاجر بودیم خونه ک میگرفت همیشه اشغال ترین خونه ها رو میگرفت قدیمی ترین هارو 

یادمه مامانم و عمه هام پشت گوشی دعواشون شد یهو شب بابام تلفن خونه رو قطع کرد و صبحش ریختن تو خونه مامانمو به قصد کشت زدن خیلییی بد جور عین وحشیا کلید ام داشتن 

اون ب کنار گاهی ام خودش اعصابش خورد میشد مارو میزد یا مینداخت از خونه بیرون 

الانم ۷۰سالشه ن خونه داره ن بیمه بازنشستگی ن تامین اجتماعی هیچی 

مادرمم معلول این بشر دلش برای من نسوخت ؟ نگفت چهار روز دیگ خودش زمین گیر شه من چجوری باید از پس زندگی تنهایی بر بیام ؟؟؟ با این گرونی و تنهایی؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

خدابگم چیکارشون کنه

همچین مردایی چراازدواج میکنن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط،میتونم بگم هر جوری شده برای خودت یه شغل جور کن هر چند کوچیک 

و برای خودت پس انداز نگه دار به هر نحوی شده 

خودت رو سعی کن از جو خونه دور کنی 

با درس خوندن و با کار کردن 

تا بتونی انشالله یه ازدواج خوب داشته باشی

و خونواده خودت رو تشکیل بدی

الانم یکی تاپیک زده بود بعضی پدر ها حماقت مبکنن و بچه ها رو اذیت میکنن. من پدرم اتفاقا خیلی زرنگ بود و به عکس بچه ها. ولی مادرم رو آدم حساب نمیکرد. وقتی فوت کرد مامانم خونه نداشت ماها اومدیم خونه رو زدیم به نامش که راحت باشه. فقط حقوقش بود. خیلی وضعش خوب بود. همه چی رو داده بود به داداشم من و خواهرم آبرومون جلو شوهرامون رفت ارث خیلی کمی به ما رسید. زود گول میخورد حرف برای فامیلاش می‌برد. قول الکی میداد

فقط،میتونم بگم هر جوری شده برای خودت یه شغل جور کن هر چند کوچیک و برای خودت پس انداز نگه دار به هر ن ...

چجوری از جو خونه دور باشم من صبح تا شب خونه ام 

چ کاری مثلا 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
چجوری از جو خونه دور باشم من صبح تا شب خونه ام چ کاری مثلا

دانشجو شو 

بعد هم از کار توی فروشگاه گرفته 

تا منشی گری

هر کاری که ترجیحا با جامعه در ارتباط باشی

البته با هر کس و ناکس رفیق نشو 

دانشجو شو بعد هم از کار توی فروشگاه گرفته تا منشی گریهر کاری که ترجیحا با جامعه در ارتباط باشیالبته ...

درسم تموم شده ۲۴سالمه لیسانس حقوق ام و بیکار 

هرچه در جستن آنی ،آنی