2777
2789
عنوان

چقد زندگیم بدون بچه قشنگه

514 بازدید | 26 پست

واقعا دلم اصلا بچه نمیخواد

میرم سرکار میام

میخوابم بیدار میشم 

میرم باشگاه 

دو نفری با همسرم وقت میگذرونیم

عالیه همهههه چی نمیدونم چه اصراری هرکس بهم میرسه میگه حامله نشدی؟؟؟ خیلی واضح میگم ای بابا هرکی به من میرسه میخواد من بچه دار بشم چیکار من دارید اخه 

من۲۶ سالم همسرم۲۹ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به دیگران ربطی نداره . 

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بیشتر ببینید

جدیشون نگیر،اونا دنبال این به یکی گیر بدن،حامله بشی،دست برمیدارن و دنبال سرگرمی جدید میگردن،یه مشت کله پوک بیشتر نیستن،من ۳۷ سالمه و همسرم۴۴،بچه نیاوردیم و نخواهیم آورد،ما هم این دوران جاهلیت بقیه رو گذروندیم،تموم میشه 

زندگی هر کس به خودش مربوط اونجوری که دوست داری و لذت میبری زندگی کن به هز کسی هم دخالت کرد همینو بگو من کلا دوست نداشتم زندگیم یکنواخت بشه بچه دار شدم ولی هم قبل بچه دار شدنم رو دوست داشتم هم الان ک دهنم داره صاف میشه

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨ ️ 
جدیشون نگیر،اونا دنبال این به یکی گیر بدن،حامله بشی،دست برمیدارن و دنبال سرگرمی جدید میگردن،یه مشت ک ...

تعریف اولویت ها در ازدواج مهمه.

بدترین چیز هم این هستش که میگن  بچه بیاریم تا زندگی محکم بشه.  

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بیشتر ببینید