2777
2789
عنوان

چقد زندگیم بدون بچه قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 26 پست
تعریف اولویت ها در ازدواج مهمه.بدترین چیز هم این هستش که میگن بچه بیاریم تا زندگی محکم بشه.

صددرصد،اما اولویت هر کسی واسه زندگی خودشه،نه دیگران

خبر ندارن که بعد اومدن بچه،هر چی رشته کرده بودنم پنبه میشه،زهی خیال باطل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جور  خودت دوست داری زندگی کن عزیزم ولی بعضیا که نسبت نزدیک دارن به خاطر فضولی نیست مثلا خواهرا یا مادرها اینا دوست دارن نوه دار بشن خاله و عمه بشن ذوق دارن برای اون میپرسن من خودم از زنداداشم اصلا نپرسیدم ولی وقتی خبر بارداریشو شنیدم کلی ذوق کردم نتونستم جلوی گریه ام رو بگیرم  

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

شما هرطور عشقت میکشه زندگی کن 

هرکسی هم هرچی گفت جوری رفتار کن که بفهمه نباید دخالت کنه تو زندگیت 

الهی همیشه خوشبخت باشی💚

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من بر عکس توام 

اصلا ازدواج کردم که مادر بشم اینقدر عاشق بچه ام 

اما خدا اژ نقطه ضعفم امتحانم کرد سه تا بارداری ناموفق داشتم 

حالا بعد از هفت سال دارم کنار میام که دونفره های قشنگ بسازم 

خودمو اروم کنم 

من ۲۷سالمه

من ۸ سال بچه دار نشدم چون نمی‌خواستم و خیلیم راضی بودم از زندگیمبعد ۸ سال با یه بار جلوگیری نکردن با ...

منم🥴 تو اوووج نخاستن بودیم جفتمون اصلا نفهمیدیم چی شد فقط شک کرده بودیم ولی چون تایم تخمک گذاریم اصلااااا نبود اهمیت ندادم !  ولی بعدش متوجه شدم خدا خاسته بهتر از خود خاسته اس اینقدررررر خوش قدم بود که حد نداشت 

عزیزم وقتش که بشه خودت دلت قنج میره که هرچی زودتر خدا فرشتشو تو بغلت بزاره😍❤

منم ۱۱ ساله ازدواج کردمو به هیچچچچ وجه بچه نمیخواستم. هر کیم بهم میرسید یا نصیحت میکرد یا سؤال پیچ که چرا بچه دار نمیشی😏

بعد ۱۱ سال انگار یه چیزی تو وجودم روشن شدو به شددددت عطش بچه دار شدن کل وجودمو گرفت.

جوری که میگفتم من چه جوری ۹ماه صبرو تحمل کنم که جوجم بیاد بغلمو خودم داشتم شاخ در میاوردم که این منم اینجوری برای بچه دار شدن دارم بال بال میزنمو حتی نمیتونم ۹ماه بارداری رو تحمل کنمو دلم میخواد بشمار ۳ فندقم تو بغلم باشه و از عطر تنش مست بشم😊

۳ ماه اقدام بودم برام اندازه ۳۰ سال گذشتو منی که قبلش به هیچچچ وجه بچه نمیخواستم تو اون ۳ماه داشتم از غصه دق میکردم😞

الان که خداروشکر باردارمو با وجود تمام دردا و سختیا وقتی تو خودم حسش میکنمو به دستو پایه کوچولوش فکر میکنم که قراره تمام دنیام بشه با خودم میگم، کاش زودتر دست به کار میشدمو این همه سال خودمو از همچین نعمتی محروم نمیکردمو زودتر مادر شدنو تجربه میکردم😍😍😍😍😍

شما هم کاری به حرف دیگران نداشته باش، به وقتش دلت برای داشتن یه فرشته کوچولو قنج میره و خودت دست به کار میشی عزیزم😍😍😍😍😍

اما تا اون موقع از ۲نفری هاتون نهایت لذتو ببر گلم❤❤❤❤❤

و یه چیز دیگه که نزار سنت خیلی بالا بره که اونوقت همه چی برات سخت میشه...