2777
2789
عنوان

بنظر شماهم اون کاربرایی که میگن

130 بازدید | 16 پست

این کاربری دست دو نفره، این کاربری عمومیه😂 اکثرا اونایی نیستن که هرجا یک چیزی میگن و تاپیکاشونم با حرفاشون نمیخونه بعد برای اینکه اگر سوتی دادن بهشون چیزی نگی اینجوری میگن؟ یا من منفی نگرم

اینجا 

هیچ چیز از هیچکس بعید تبست😂

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

اکثرشن شاید

ولی بعضیاش واقعا دست دو نفره

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگی

دیگه یه ایرانسل بدردنخورو همههه دارن با یه گوشی معمولی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

من فک میکنم الکی میگن تا دروغاشون لو نره وگرنه واقعا یه سیمکارت پیدا نمیشه عضو بشن؟

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

دونفر؟ یه دفعه یکیشون نوشته بود متعلق به چندین نفر است😂

ازدواج کردی عزیزم؟

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
همینو بگو انگار اکانت نی نی سایت اکانت پریمیوم اسپاتیفای چمیدونم‌ نتفلیکسه.🤣

😂😂