2777
2789
عاشق پاندا و پنگوئنم😁😁😁

من شوهرمو دیوونه کردم انقدر گفتم پاندا میخوام اونم میگه یه سری میبرمت چین ببین منم میگم نه باید مال خودم باشه بوسش کنم,وای نمیدونی تبلیغات دستمال کاغذیه تنو ک میادا من غش میکنم بوس میفرستم واسش

تیکر تحویل سال 97           
چاکریم 😂

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم

شکوفه ریز اومدم اما عزیز اومدم

گفته بودم زود میام، گفته بودم زخمیت می کنم 

گفته بودی دیر نیا، لحظه موعود بیا 😂😂😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستی خوشبختی تو ۳۰ تا گاو تو تو دنیای مجازی نگی😒 نگفتی الان دل چندین نفر رو با این فخرفروشیت م ...

یه گاو و یه بز 😐

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
من شوهرمو دیوونه کردم انقدر گفتم پاندا میخوام اونم میگه یه سری میبرمت چین ببین منم میگم نه باید مال ...

من هر سری میشینم مستندشو کامل میبینم 🐼خوشگله منه🐼🐼🐼🐧🐧🐧🐧🐧🐧

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
تو سلیقه من فقط پنگوئن و گورخر هس😏😏😏

سلیقه ات تو حلق ببر آفریقایی 😂 مگه خروس با اون همه رنگ چشم نواز و تاج استثنایی چشه که تو رفتی زن پاندا شدی؟😂😂😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
ب پوشش دیکران احترام بگذاریم.... درضمن لباسام همش مارکه معلوم از حسودیتونه😏😏😏

مامان امیلی بیو بیبین دخترت چی چی میگه ووی خواهر نَمدونی که چ عکسویی میذاره چ کارویی میکنه تنگِ پسر مردوم با لباسوی اوجوری عکس گرفته😒مامان امیلی بی زحمت تخمه هم ای داری بیار😁

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
چ خودشم تحویل میگیره 😒😏😂

پست مرکزیتیم رفیق😂 افراد مهم و باحال رو تحویل می گیریم شغلمونه 😁

سلیقه ات تو حلق ببر آفریقایی 😂 مگه خروس با اون همه رنگ چشم نواز و تاج استثنایی چشه که تو رفتی زن پا ...

صبح کله سحر بیدارت میکنه عصبانی بشه خروس جنگی میشه😥پاندا خوبه در صلح و آرامش یا میخوره یا میخوابه حال جر و بحثم نداره😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂