2777
2789
عنوان

فامیل پر رو

210 بازدید | 16 پست

ذهنم بهم ریخته .. پسر خالم به شوهرم گفت بیاد مهتابی خونشون مشکل داره درست کنه بعدش که رفتیم اونجا لوله ظرفشوییشون هم خراب بود نزدیک چند ساعت طول کشید. هفته پیش شوهر من قلیون اونا رو قرض گرفت بعد براشون آورد. الان حس می کنم اونا خواستن به جاش ازش کار بکشن. به نظرتون فکرم اشتباهه؟ یا فقط میخواستن یه نفر کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد بدبین نباشیدانقد روابط زیر ذره بین نبریدبه حاش از کنار هم بودن لذت ببرید

آخه وسط مار زن پسر خالم میگفت به شوهرش تو بلد نیستی تو مکانیک کاریت خوبه این کار برق. بعدش گفت نمیدونستم انقد طول می کشه وگرنه نمی گفتم یعنی زنش گفته بوده.

[QUOTE=420162096]آخه وسط مار زن پسر خالم میگفت به شوهرش تو بلد نیستی تو مکانیک کاریت خوبه این کار برق

در کل ی نصیحت دوستانه

اگر از کسی خوشت نمیاد با بودن در کنارشون خوش نمیگرره کلا بی خیال رفت و آمد شو

هیچ کس از خودت عزیزتر و مهمتر نیست بخاطرش ناراحت بشی

ولی اگر از کسی وایب خوب داری ی چیزایی بی خیالی طی کن

حال خوب خودم مهمتر

نه بابا چه ربطی داره...شوهر منم کارهای فنی بلده هر کی هر چیش خراب شد زنگش میزنه بیا برامون درست کن...هزینه تعمیرات زیاده نمیخاد بابتش هزینه کنند میخان دوستانه کارشون راه بیافته ربطی به قلیون نداره

نه بابا چه ربطی داره...شوهر منم کارهای فنی بلده هر کی هر چیش خراب شد زنگش میزنه بیا برامون درست کن.. ...

حرصم دراومده خب چون قبلش نمی گفت یهویی گفتن. دوس ندارم شوهزم بشه تعمیر کار خونه همه