2777
2789
عاشق پاندا و پنگوئنم😁😁😁

من شوهرمو دیوونه کردم انقدر گفتم پاندا میخوام اونم میگه یه سری میبرمت چین ببین منم میگم نه باید مال خودم باشه بوسش کنم,وای نمیدونی تبلیغات دستمال کاغذیه تنو ک میادا من غش میکنم بوس میفرستم واسش

تیکر تحویل سال 97           
چاکریم 😂

چه دلنواز اومدم اما با ناز اومدم

شکوفه ریز اومدم اما عزیز اومدم

گفته بودم زود میام، گفته بودم زخمیت می کنم 

گفته بودی دیر نیا، لحظه موعود بیا 😂😂😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستی خوشبختی تو ۳۰ تا گاو تو تو دنیای مجازی نگی😒 نگفتی الان دل چندین نفر رو با این فخرفروشیت م ...

یه گاو و یه بز 😐

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
من شوهرمو دیوونه کردم انقدر گفتم پاندا میخوام اونم میگه یه سری میبرمت چین ببین منم میگم نه باید مال ...

من هر سری میشینم مستندشو کامل میبینم 🐼خوشگله منه🐼🐼🐼🐧🐧🐧🐧🐧🐧

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
تو سلیقه من فقط پنگوئن و گورخر هس😏😏😏

سلیقه ات تو حلق ببر آفریقایی 😂 مگه خروس با اون همه رنگ چشم نواز و تاج استثنایی چشه که تو رفتی زن پاندا شدی؟😂😂😂

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
ب پوشش دیکران احترام بگذاریم.... درضمن لباسام همش مارکه معلوم از حسودیتونه😏😏😏

مامان امیلی بیو بیبین دخترت چی چی میگه ووی خواهر نَمدونی که چ عکسویی میذاره چ کارویی میکنه تنگِ پسر مردوم با لباسوی اوجوری عکس گرفته😒مامان امیلی بی زحمت تخمه هم ای داری بیار😁

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
چ خودشم تحویل میگیره 😒😏😂

پست مرکزیتیم رفیق😂 افراد مهم و باحال رو تحویل می گیریم شغلمونه 😁

سلیقه ات تو حلق ببر آفریقایی 😂 مگه خروس با اون همه رنگ چشم نواز و تاج استثنایی چشه که تو رفتی زن پا ...

صبح کله سحر بیدارت میکنه عصبانی بشه خروس جنگی میشه😥پاندا خوبه در صلح و آرامش یا میخوره یا میخوابه حال جر و بحثم نداره😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂