2777
2789
عنوان

لعنت به این مردا ک ترس ایجاد میکنن 🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 61 پست
اه‌ منم از این خاطرات مزخرف دارمکلا به نظرم مردا واسه خانواده‌ خودشون خوبن فقط اما توی جامعه یه جوری ...

ن ببین من خیلی پیش اومده دیدم تو ایستگاه تا میبینن خانم میخاد بشینه جمع تر میشینن یا تو مترو وایمستن کنار تا راحت باشی. همه جور آدم هست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندزفری

خب حالا اصل مطلبو بگیر 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

مثل چنروز پیش من 

تو داروخونه بودم یه اقایی مسن اومد نشست کناریمن رو صندلی آ شروع کرد بحرف زدن انگار صد ساله منا میشناسه 

میگف تو برا کی اومدی 

من برا خودم اومدم اخری عمری میخاسیم بریم عشق  وحال حالا قند دارم گفتم قند که چیز مهمی نیس 

گف انسولین میزنم 

دیدم وااای داره ادامه میده پاشدم رفتم گفتم صدام زدن

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

حالا این چ چیزی مهمی بود ک براش تاپیک زدیروزی صدباز به این افراد مجهول الهویه برمیخوریم

دوست نداری نخون گلم. برو بقیه تاپیکا درباره غنی سازی اورانیوم حرف میزنند 

خب بابا بقیش

بقیه نداره تموم شد 😂

منم سیزده به در امسال احمق بازی درآوردم و تصمیم گرفتم ساعت ۹ شب از سال مطالعه تنها برم خونه،به هیچکس هم خبر نداده بودم،وای یادم نمیره یکی که شبیه معتادا بود جلومو گرفت و شروع کرد به چرت و پرت گفتن،میخواست دستمو بگیره که دستشو پس زدم و سریع از کنارش رد شدم یکم رفتم جلوتر وایستادم پشت سرمو نگاه کردم دیدم اونم داره میاد،تو یه حرکتی که خودمم پشمام ریخت گوشیمو گرفتم کنار گوشی گفتم بااااباااا من تو خیابون فلانمممم زنگ بزن پلیسسس خودتم سریع بیا،یعنی داد میزدما😂😂 اونم عین یوزپلنگ شروع کرد دویدن منم اینجا دیگه عملا حنجرمو جر دادم میگفتم زود زنگ بزننننن،داره فرار میکنههههه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

مثل چنروز پیش من تو داروخونه بودم یه اقایی مسن اومد نشست کناریمن رو صندلی آ شروع کرد بحرف زدن انگار ...

خب دیگه چی گف ک فهمیدی کرم داره 🤦

تو مزاحمم شانس نداریم فاطمه 🤣🤣

حالا یه پیرمردی هم بود 😂🤦