2777
2789
عنوان

لعنت به این مردا ک ترس ایجاد میکنن 🤦

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 61 پست
فقط اونجایی که گفتی فاطمه کیه😂😂کاش اینطور وقتا آدم یه شوکری داشته باشه بزنه به طرف

وای اره خیلیم با خشونت گفتم 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خب دیگه چی گف ک فهمیدی کرم داره 🤦

گف فلان جا بنگاه دارم کاری داشتی بیا داشت ادرس میداد 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی تو ترسیدی وگرنه منظور خاصی نداشته

عزیزم کسی ک تورو نمی‌شناسه و بغل گوشت شعر فاطمه فاطمه میخونه و بهت میگ فاطمه اتوبوس اومد کرم نداره؟!

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
منم جدیدا یه مرد از کنارم رد شه فکر میکنم میخواد اذیتم کنهلعنت به مردای آشغال

وای دقیقا اون حس بد تا یمدت روی آدم میمونه و میترسی همش. من یه بار دیگ م یکی تو ایستگا بهم زل میزد ترسیدم بعد اون تا یمدت حس ناامنی داشتم 😑

منم سیزده به در امسال احمق بازی درآوردم و تصمیم گرفتم ساعت ۹ شب از سال مطالعه تنها برم خونه،به هیچکس ...

وای دمت گرم ترفند خوبی بود 😂

دیوونه بوده برات اسمم انتخاب کرده🤣

اره لابد گفته فاطمه زیاده بذار بندازم شاید گرفت 😂

گف فلان جا بنگاه دارم کاری داشتی بیا داشت ادرس میداد

پیرمردا بدتره همه ن. اینم پیز بود ک من دیدم

فاطمه فاطمه چشم و چراغ منه... 😂همین بود دیگه نه؟

وای نمیدونم شاید 😂 من هدفون داشتم دقت نکردم 😂🤦

مثل چنروز پیش من تو داروخونه بودم یه اقایی مسن اومد نشست کناریمن رو صندلی آ شروع کرد بحرف زدن انگار ...

با لهجه نوشتی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

حالا فکر کن اسمت فاطمه بود اونوقت خیلی بیشتر میترسیدی😅😅

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

منم سیزده به در امسال احمق بازی درآوردم و تصمیم گرفتم ساعت ۹ شب از سال مطالعه تنها برم خونه،به هیچکس ...

وای من اگه جات بودم یه لقد میزدم وسط پاش فرار می‌کردم 😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالا فکر کن اسمت فاطمه بود اونوقت خیلی بیشتر میترسیدی😅😅

وای اره 😂 خاستم بگم فاطمه خاهرمه 🤣

وای من اگه جات بودم یه لقد میزدم وسط پاش فرار می‌کردم 😂😂😂

رفتم تو فکر یه اسپری چیزی بذارم کیفم منم شب بیرونم 🤦