2777
2789
عنوان

نگرانی

53 بازدید | 10 پست

خیلی دلم گرفته خیلی دلم اشوبه خیلی نگرانم 

دوس پسرم سربازه هرروز زنگ میزد چون میدونه نگران میشم 

امروز کلا نیست زنگ نزده خبری نیست ازش دارم میریم از نگرانی چیکار کنم توروخدااا🥺🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب طلاق بگیرفک میکنه از دماغ فیل افتاده مهربتم نبخش تا گرون اخرش بگیر بعد ولش کن مدرک جمع کن تا تو د ...

فکر کردی دادگاه ب زن حق میده، حتی اگه سیاه و کبود بری صدتا سنگ نمیزارن جلو پات ک نتونی طلاق بگیری

فکر کردی دادگاه ب زن حق میده، حتی اگه سیاه و کبود بری صدتا سنگ نمیزارن جلو پات ک نتونی طلاق بگیری

بچه هم داری؟

اگه مدرک داشته باشی اره میتونی مهریتو بگیری و بری میگی بهم میگه دوست ندارم مهریتو ببخش برو 

منم میخام برم ولی مهریمو میخام

بچه هم داری؟اگه مدرک داشته باشی اره میتونی مهریتو بگیری و بری میگی بهم میگه دوست ندارم مهریتو ببخش ب ...

بچه ندارم عزیزم. گیر ی آدم بی آبرویی بی خانواده افتادم ک صدتا طلاق گرفته توی خانوادشون دارن.

انقد بی شرف ب من میگه تو ک قیافه نداری، درحاایکه بخدا زشت نیستم.

میگه از شهرستان اومدین دختر دهاتی

بچه ندارم عزیزم. گیر ی آدم بی آبرویی بی خانواده افتادم ک صدتا طلاق گرفته توی خانوادشون دارن.انقد بی ...

ربطی به طلاق تو‌خونوادش نداره خودش ادم نیست شخصیت ندازه 

اره دیگه میدونم اونایی که شبیه ادم نیست بقیه رو زشت میبینم