sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 979 عنوان نگرانی 53 بازدید | 10 پست خیلی دلم گرفته خیلی دلم اشوبه خیلی نگرانم دوس پسرم سربازه هرروز زنگ میزد چون میدونه نگران میشم امروز کلا نیست زنگ نزده خبری نیست ازش دارم میریم از نگرانی چیکار کنم توروخدااا🥺🥲 1404/02/10 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 979 کاش سطح دغدغه منم مثل تو بود تا درک نکنی نمیفهمی چی میگم
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4093 تا درک نکنی نمیفهمی چی میگم درک؟؟؟؟خداکنه سرت نیاد ولی من ی زن متاهلم ک شوهرم بم میگه مهریتو ببخش تا بتونم طلاقت بدم، میگه تورو واسه حمالی هام گرفتم
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 979 درک؟؟؟؟خداکنه سرت نیاد ولی من ی زن متاهلم ک شوهرم بم میگه مهریتو ببخش تا بتونم طلاقت بدم، میگه تورو ... دعوا کردین گفت؟یا همیشه میگه ؟
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 979 ن عزیزم همیشه میگه خب طلاق بگیرفک میکنه از دماغ فیل افتاده مهربتم نبخش تا گرون اخرش بگیر بعد ولش کن مدرک جمع کن تا تو دادگاه بتونی بگی که این گفته
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4093 خب طلاق بگیرفک میکنه از دماغ فیل افتاده مهربتم نبخش تا گرون اخرش بگیر بعد ولش کن مدرک جمع کن تا تو د ... فکر کردی دادگاه ب زن حق میده، حتی اگه سیاه و کبود بری صدتا سنگ نمیزارن جلو پات ک نتونی طلاق بگیری
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 979 فکر کردی دادگاه ب زن حق میده، حتی اگه سیاه و کبود بری صدتا سنگ نمیزارن جلو پات ک نتونی طلاق بگیری بچه هم داری؟اگه مدرک داشته باشی اره میتونی مهریتو بگیری و بری میگی بهم میگه دوست ندارم مهریتو ببخش برو منم میخام برم ولی مهریمو میخام
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4093 بچه هم داری؟اگه مدرک داشته باشی اره میتونی مهریتو بگیری و بری میگی بهم میگه دوست ندارم مهریتو ببخش ب ... بچه ندارم عزیزم. گیر ی آدم بی آبرویی بی خانواده افتادم ک صدتا طلاق گرفته توی خانوادشون دارن.انقد بی شرف ب من میگه تو ک قیافه نداری، درحاایکه بخدا زشت نیستم.میگه از شهرستان اومدین دختر دهاتی
sepiwe مدیر استارتر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 979 بچه ندارم عزیزم. گیر ی آدم بی آبرویی بی خانواده افتادم ک صدتا طلاق گرفته توی خانوادشون دارن.انقد بی ... ربطی به طلاق توخونوادش نداره خودش ادم نیست شخصیت ندازه اره دیگه میدونم اونایی که شبیه ادم نیست بقیه رو زشت میبینم