آشنا یا فامیل نگین تا ابد میزنه تو سرت هر وقت خوب و خوشحال بودی میگه هه یادته شوهرت فلان کرد یا زندگیت فلان بود همینو برین پیش تراپی تمام حرفاتونو بزنین خالی بشین اما ب کسی نگین تجربه کنی ک ۱۰ساله ازدواج کردم 🤦
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی بده ببین من ی گوهی خوردم ب دوست مامانم از مشکلاتم گفتم البته ک اونم خیلی فوضوله خیلی همسایشونه اون دورانی ک قهر بودم خونه مامانم بودم هی زنگ میزد ک چرا دخترت نمیره خونش دیگ از آخر فهمید حالا ک سعی میکنم آروم باشم زندگیمو بکنم زنیکه ۵۰ساله فک کرده من هم سن و ساله اونم بهم زنگ میزنه چ خبر و چیکار کردی اصلا بحث ی چیز دیگس ها بعد میگه من مطمعنم شوهرت هنوزم با کسیه مگه اون اینو ول میکنه باز بهمم ریخت باز دیوانم کرد دلم میخواد دیوارای خونرو گاز بزنم مطمعنم الان شوهرم داره میاد خونه پاچشو میگیرم 😭😭
من کسیم نپرسه خودم نمیتونم این دهن و گل بگیرم فک کن هرکس یبارباهام سلام علیک کنه کل زندگیمومیگم همه ...
حالا واقعا خیانت کرده یا فکر میکنی دقیقا منم همینجوریم همه چیزمو میگم و خیلی بده ببین همین نی نی سایت میان سریع همه تاپیکاتو شخم میزنن ک ی تیکه و چیزی بپرونن ببین بقیه آدما چجورن فقط بعضیا بروز نمیدن