2777
2789
عنوان

کمککککککککگگگگگگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 20 پست
الهی بگردم میگرن خیلی بده دور از جون فکر می‌کنی تومور داری 😭😭😭من تازگی میگرن گرفتم یعنی دوست داشت ...

خدا نکنه مهربون الان بهترم اونشب که میگرنم عود کرده بود دور از جونت داشتم میمردم دوست داشتم همه وزنمو بندازم رو سرم تا درد رو کمتر متوجه بشم خدا نصیب نکنه

خدایا این بغض های بی صدا رو از گلوی ما بردار

خدا نکنه مهربون الان بهترم اونشب که میگرنم عود کرده بود دور از جونت داشتم میمردم دوست داشتم همه وزنم ...

آخ آخ آخ من میگرن با عفونت سر باهم اتفاق افتاد یادم نمیره شبی که یه دفعه داد میزدم دستمو گرفته بودم به سرم رفتیم بیمارستان شوهرم میگفت ایشالله تومور نیست مگه نه گریه میکرد مادر شوهرم حول کرده بود زنگ زد پدر شوهرم بیا که عروسمون داره میمیره یعنی نصفه شب همه ریخته بودن خونم منم بیمارستان بودم دکتر گفت میگرنش عود کرده از این ورم عفونت کرده خیلی خطر ناک شده و واقعا من مرگ رو دیدم چشمام شوهرم میگفت قرمز خونی فقط میگی خون گریه کردم من تو درد خیلی قویم تحملم زیاده ولی اون دردو هیچ وقت یادم نمیره 🥲 اومدم خونه همه به شوهرم میگفت تو عصبیش کردی برای همینه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا نکنه مهربون الان بهترم اونشب که میگرنم عود کرده بود دور از جونت داشتم میمردم دوست داشتم همه وزنم ...

خدارو شکر بهتری ولی مواظب باش راحت از کنار میگرن نگذر ایشالله دیگه هیچ وقت برات اتفاق بد نیفته گلی 🌹

آخ آخ آخ من میگرن با عفونت سر باهم اتفاق افتاد یادم نمیره شبی که یه دفعه داد میزدم دستمو گرفته بودم ...

وای الهی بگردم درد و مریضی ازتون دور باشه انشاالله فقط سعی کن شرایط رو برا شروع درد مجدد فراهم نکنی اگه گرسنه موندن محرکشه نزار معدت خالی بمونه

وای الهی بگردم درد و مریضی ازتون دور باشه انشاالله فقط سعی کن شرایط رو برا شروع درد مجدد فراهم نکنی ...

مرسی عزیزم همچنین قربونت 

نه من حس میکنم ریشه از عصبانیتم داشت اخه روز قبلش شدیدا عصبی شدم 

مرسی عزیزم همچنین قربونت نه من حس میکنم ریشه از عصبانیتم داشت اخه روز قبلش شدیدا عصبی شدم

انشاالله دیگه در اون شرایط قرار نگیری عزیزم