2777
2789
عنوان

پرده ارتجاعی لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1222 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حتی یه قطره هم خون ندیدم هیچی 

شایدرفتی پیش ماما اگه پزشک متخصص میرفتی بهتر بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

در حالت رابطه نرمال با توجه به نوع بکارت که خونریزی داره یا نه خونریزی خیلی کمی خواهید داشت اما این خون ریزی که شما میگین احتمالا آسیب دیدین و باید پیش دکتر زنان برین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
وای خیلی درد دارمحتی دست شویی هم نمیتونم برم خیلی ببخشید گقتم نکنه اشتباه تشخیص دادن ک حلقوی ام

شابد قبلش خوب معاشقه نکردید که تحریک بشی 

چون من اصلا دردی نداشتم 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

وای خیلی بد بود یعنی از هرچی رابطه هست دیگ بدم میاد ب قدری گریه کردم ک نگو

به اون وحشی بگو دفعه بعد باهات درست رفتار کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

احتمالا پریود شدی

استرس نداشتی ؟

سوزششم که طبیعیه برای بار اول

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
چرا شدیییید استرس داشتم

فکر میکنم پریود شدی شما

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
اخه دیگ خون ریزی ندارم

عه خوب پس پریود نیستی 😁

البته جاری منم خیلی خونریزی کرده بود