2777
2789
عنوان

پرده ارتجاعی لطفا بیاین

1222 بازدید | 47 پست

بچها من رقتم پرشک، گقتن پردت حلقوی هست

ولی امروز ک رابطه داشتم خون ریزی خیلی نسبتا زیادی داشتم 

و درد شدید 

دلیلش چیه ؟ 

مگ نباید خون ریزی رخ نمی‌داد؟

اماده نبودی

وحشیانه انجامش داده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم گفتن حلقوی ارتجاعی هست خونریزی کم داری 

اما حدود سه هفته پیش با همسرم رابطه داشتم شدید خونریزی داشتم ولی درد اصلاا

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

منم حلقوی ولی خونریزی و درد داشت 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

منم گفتن حلقوی ارتجاعی هست خونریزی کم داری اما حدود سه هفته پیش با همسرم رابطه داشتم شدید خونریزی دا ...

وای خیلی درد دارم

حتی دست شویی هم نمیتونم برم خیلی ببخشید 

گقتم نکنه اشتباه تشخیص دادن ک حلقوی ام

علتش خشکیه واژنه

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

مگه حلقوی ارتجاعیه؟

من ارتجاعی بودم. بهم گفت ارتجاعی هستی، خونریزی نداشتم ولی بعد از رابطه اول که رفتم دکتر از داخل زخم شده بود. 

دارو مصرف کردم خوب شدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤