2777
2789

خواب دیدم دستان چرک و کثیفن و من دارم چرکشون میکنم و لوله لوله چرک میاد و من میگم اه چ دستام کثیفن باید برم حموم خودمو بشورم و چرک کنم

خیلی برام عجیب بود. کسی تعبیرش میدونه؟😞

من شنیدم چرک خوبه..بزن نت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ديشب خواب جن ديدم حالا مگه خوابه تموم ميشد ديونه شدم😕

قبل خواب آیه الکرسی بخونید بخوابید.همیشه هر وقت خواب ترسناک یا خوابهای ک بنظرتون تعبیر خوبی نداره دیدید هروقت از خواب پریدید یا بعدش ک بیدار شدید آیه الکرسی بخونید تعبیر ب خیر بشه

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
قبل خواب آیه الکرسی بخونید بخوابید.همیشه هر وقت خواب ترسناک یا خوابهای ک بنظرتون تعبیر خوبی نداره دی ...

من حتي تو خوابم هي ايت الكرسي و توحيد ميخوندم ولي خيلي بد بود☹️😕

حامی سرچ کردم ولی چیز دقیقی نیومد

خواب بدی نبوده چون خیال حمام کردن و زدودن چرک رو داشتی اگه حمام میرفتی ک ف بها...

خدایا همینطور ک دل منو شاد  کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من حتي تو خوابم هي ايت الكرسي و توحيد ميخوندم ولي خيلي بد بود☹️😕

دیگه بهش فکر نکنید...

ازونجايي كه پول چرك كف دسته اونا چرك نبوده پووول بوده 

پولدااار ميشي 

خوشبخت

پولدار

ثروتمند🤓🤓🤑🤑🤑 

ستاد تعبير خواب ني ني سايت

شوهر رو باید بگیری همچییین پخته بزنیش که بفهمه دنیا دست کیه  
ازونجايي كه پول چرك كف دسته اونا چرك نبوده پووول بوده  پولدااار ميشي  خوشبخت پولدار ثر ...

عجیبا غریبا