2777
2789
عنوان

مشكلم با بدنم

265 بازدید | 24 پست

بچه ها دو سه سال پيش من رژيم گرفتم حدودا يهو ١٨ كيلو وزن كم كردم به شدت بدنم شل شد و حتي چروك و ترك هم  برداشت 

بعد خيلي هم پرو مو ام  از چند سال پيش من بيماري پوستي داشتم اگزما و خارش شديد و پوستم به شدت خشك بود اون موقع تازه يه جلسه رفته بودم ليزر كه پوستم به شدت بدتر شد خارش و قرمز شديد رفتم دكتر پوست ليزر و منع كرد و ديگه ليزر نرفتم به إجبار و مجبور شدم خودم شيو كنم و موهام ضخيم تر و بدتر شد 

الان خيلي مشكل دارم با بدنم تازه اگزمام خوب شده دكتر گفته تازه ميتوني ليزر كني اونم با درجه خيلي خيلي پايين 

ولي از يه طرف بخاطر رژيم هم بدنم شل و افتاده شده و ترك داره هم بخاطر اگزما جاي لك  مونده جاي جوش هم مونده 

تازه ميخوام برم باشگاه و وقت هايفو بره شكمم گرفتم ،ليزرمم تازه شروع كردم

ولي براي جاي لك و جوشايه بدنم نميدونم چيكار كنم خيلي رو مخمه دلم ميخواد بدنم صاف و يه دست بشه و جاي تركا بره 

راه حلي داريد بگيد خيلي كمكم ميكنيد❤️🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کردی اگزمات خوب شد منم دارم 😭

دكترايه مختلف رفتم كلي روغن و لوسيون و كرم زدم كه هيچكدوم جواب نميداد تازه انگار خود به خود داره خوب ميشه 

چون بدنم خيلي خشكه هميشه مرطوب و چرب بايد نگه دارم هر شامپو بدني هم نبايد بزنم

هایفو چیه؟

رفتم دكتر گفتن كه يه دستگاهيي كه پوست هاي شل و اويزون رو ليفت ميكنه براي كسايي كه لاغر كردن و پوستشون افتاده خيلي خوبه

جلسه ايي ٣ تومن وقت گرفتم خداكنه جواب بده تا ٦ جلسه گفت بيا

دكترايه مختلف رفتم كلي روغن و لوسيون و كرم زدم كه هيچكدوم جواب نميداد تازه انگار خود به خود داره خوب ...

آره من به سرم و ابروهام و صورتم زده برا سرم چی بزنم منم چند ملیون پول کرم و پماد دادم خوب نشد 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺