2789
عنوان

پاگشا جاری

272 بازدید | 25 پست

برای پاگشای جاری میخواستم بپرسم معمولا کیا رو دعوت میکنن؟ فقط خود عروس و داماد یا با پدر و مادرشون؟ البته هردو چند تا خواهر و برادر مجرد دارن اگه با پدر و مادرشون بگم باید خواهر و برادراشون رو هم بگم. از طرفی دستمون تنگه اگه فقط عروس و داماد رو دعوت کنم، زشته؟ یا اگه فقط جاری و برادرشوهرم و مادرشوهرم رو دعوت کنم خونواده عروس رو نگم بده؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمان ثابت نیست ؛ ولی همه چیو ثابت میکنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایراد نداره من جاریم تا حالا یه بارم دعوتم نکرده ولی من اونو یه بار دعوت کردم 

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

ببین شما عروس و داماد و مادر شوهرت اینا رو بگو چون اگه بخوای خانواده عروس بگی نمیشه فقط مامان باباش بگی اگه خواهر برادر مجرد داره اوناعم باید بگی بعد شما فقط میخوای اونا رو دعوت کنی دیگه مادر پدرش واسه چی

یا همه رو دعوت کن .. یا فقط عروس داماد دعوت کن ببرید باغ رستورانی جایی ک موسیقی زنده و اینحور چیزا داشته باشه ک یخورده ویژه باشه کادو هم سکه یا کارت هدیه همونجا بدین

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

ما خونواده عروس رو نمیگیم

آها منم میگم خود عروس و دوماد رو بگیم حالا با مادرشوهرم اینا چون مادرشوهرم زن عمومم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما فقط خانواده دامادو دعوت میکنیم با خوده عروس داماد

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نمی‌دونم بعضی ها عروس و داماد با مادرشوهر اینا رو میگن 

، بعضی ها هم خانواده عروس رو میگن 

والا ما نگفتیم که فکر کنم هنوزم حرف داریم که برادرشوهر میره خونه مامانش که ما پدر زن مادر زنش رو دعوت نکردیم خوب نمیخواسیم

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

ببین رسم و عادتون چیهبعضیا کلا همه رو دعوت میکنن واسه بعضیام عادیه فقط عروس و داماد

منو فقط جاری بزرگم دعوت کرد با پدرو مادرم فقط اونم چون نسبت فامیلی داریم پتو یه نفره داد. منم میخوام پتو کادو بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40