2777
2789
عنوان

پاگشا جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست

عزیزم من باشم فقط جاری و برادرشوهر 

سمت خانواده شوهرم فقط ما دوتا رو گفتن 

نه اصلا زشت نیست بنظرم اینطوری بهتره 

جو صمیمی تر میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی شما برا دلگشا هم کادو میدی ؟؟؟

اره ماهم میدیم.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ببین شما عروس و داماد و مادر شوهرت اینا رو بگو چون اگه بخوای خانواده عروس بگی نمیشه فقط مامان باباش ...

منم همینو میگم قرار نیس که با خونواده عروس رفت و آمد داشته باشیم که اونا هم پاگشا بشن، ممنونم از نظرت🙏

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمان ثابت نیست ؛ ولی همه چیو ثابت میکنه.

عزیزم من باشم فقط جاری و برادرشوهر سمت خانواده شوهرم فقط ما دوتا رو گفتن نه اصلا زشت نیست بنظرم اینط ...

مرسی که نظرتو گفتی، آره یا فقط عروس و دامادو میگم یا همراه مادرشوهرم چون زن عمومم هستن عموم که فوت کردن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمان ثابت نیست ؛ ولی همه چیو ثابت میکنه.

یعنی شما برا دلگشا هم کادو میدی ؟؟؟

اره مگه میشه بدون کادو؟ اولین باره میشنوم بدون کادو

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

اره مگه میشه بدون کادو؟ اولین باره میشنوم بدون کادو

آره ما اصلا کادو نمیدیم منم اولین باره میشنوم رسم شما رو 

مثلا ما رونما جاریم نیم سکه دادیم ، اولین بار هم که رفتیم خونشون ربع سکه بردیم همین 

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

آره ما اصلا کادو نمیدیم منم اولین باره میشنوم رسم شما رو مثلا ما رونما جاریم نیم سکه دادیم ، اولین ب ...

ما دیدنی عروس نمیریم فقط پاگشا میکنیم ک کادو میدیم .. عیدایی ک عقد هستن و میان خونمون عیدی میدیم .‌ اولین عیدی ک تازه عروسی کردن هم عیدی میدیم .. کادوی عقد و عروسی هم ک جداست 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 خواستم بدونی که تا ابد هرجا ۲۰۷ مشکی ببینم قلبم مچاله میشه بخاطر تو 💔🕊

ما دیدنی عروس نمیریم فقط پاگشا میکنیم ک کادو میدیم .. عیدایی ک عقد هستن و میان خونمون عیدی میدیم .‌ ...

دیدنی که نه ، خودشون درجه یک ها رو دعوت میکنن دیگه بار اول که دعوت شدیم دست خالی نمیریم 

اره عیدی اینا رو ما هم رسم داریم طلا میدیم

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات