2777
2789
عنوان

خسته شدم از دست خواستگارا😐😐

409 بازدید | 30 پست

دوستان پشت کنکوری هستم 20 سالمه 

حتی به ازدواج فکر هم نمیکنم دلم میخواد بعد دانشگاه و هر موقع موقعیتش پیش اومد و عاشق شدم ازدواج کنم 

این وسط الان که بیست سالمه هر روز یه نفر زنگ میزنم 

به خدا اصلا آدم شوهری یا قرتی نیستم بیرونم اصلا نمی‌رم پیجم ندارم پیجم فیکه تو اینستاگرام بازم کلی آدم پیدا میشن 😐که اصلا ازشون خوشم نمیاد 

مامانم میگه بعضیا موقعیت خوبی دارن قبول کن ولی به دلم نیستن 😐هر چند میگه اجبار نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا بیست سالته اصلا ازدواج نکن اونم اگه دوس نداری به درک زنگ بزنن بعضیا اصلا نمیدونن دختره چه شکلیه کیه فقط میرن خونه مردم میشینن بخورن برن اینا خواستگار نیستن مزاحمن اگرم خواستی این مدلی طرفو ببینی بیرون کافه ایی جایی قرار بذارین

پسرا بیشتر دخترایی رو میخان ک هنو دانشگاه نرفتن بری دانشگاه و تموم کنی تعدادشون وکیفیتون روز بروز پا ...

بحث این نیست 

من از 17سااگی تا 20سالگی زندگی نکردم به خاطر کنکور 

هنوز حس میکنم 17 سالمه خوشم نمیاد 

احساس میکنم جونی نکردم 

ولی خب اینطوری هم نیستم نخوام هیچ موقع ازدواج کنم میگم هر موقع عاشق شدم اون موقع نشد هم ایرادی نداره 

برای رشته خوب موندم درسم خوبه

ببین عزیزم بجز چند تا رشته خیلی تاپ بقیه رشته ها واقعا تفاوت چندانی نداره مثلا بین حسابداری و مدیریت و اقتصاد و حقوق و اینا فرقی نیست اونقدر ولی مثلا پزشکی چرا خیلی فرقه یکی از تاپیک های دیروز منو ببین داستان دوستمه همینجوری نوشتم چجوری ۴ سال زندگیش رو پوچ کرده