2777
2789
عنوان

می‌خواهیم حیاطمون رو جدا کنیم

158 بازدید | 8 پست

حیاط ما و پدر شوهرم اینا شریکه بعد ما استاد گرفتیم که جداش کنه قراره چند روز دیگه بیاد سرکار بعد جاریم اومده میگه نکنین گناهن و این حرفا چون اگه جدا کنیم باغچه پدر شوهرم کاملا نابود میشه منم گفتم همون اول که برا بچشون زمین نخریدن آوردن اینجا باید فکر اینجارم میکردن

خونه اونا هزارتا مهمون میاد آدم معذب میشه دیگه از خونه بیاد بیرون یا خونه من مهمون میاد بنده خدا ها معذبن بلاخره آدم باید به حریم شخصی داشته باشه دو روز دیگه بچه هام بزرگ میشن می‌خوام راحت باشم نمیشه اینجوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون کارم اشتباهه ؟چون می‌دونم بعدش همه قهر میکنم از این کارم شما یه چیزی بگین اشتباهه؟

این که میخواب حیاط رو جدا کنی اصلا اشتباه نیست...حق داری واسه خودت یه زندگی مستقل داشته باشی...شاید دلت بخواد تا اخر شب مهمون داشته باشی و کسی نفهمه... 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

نظر خانواده شوهرتون چیه؟اگر پدرشوهر و مادرشوهرتون موافق هستن گناه نداره 

درختا رو اگر میتونین جابه جا کنین اگر نمیتونین باغچه رو بدین خانواده پدرشوهرت خودتون راحت بشین و هم اینکه افراد سن بالا از درخت خوششون میاد مگر اینکه از پا افتاده باشن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نظر خانواده شوهرتون چیه؟اگر پدرشوهر و مادرشوهرتون موافق هستن گناه نداره درختا رو اگر میتونین جابه جا ...

مجبورن خرابشون کنیم چون دیگه جا برای در حیاط نداریم بزاریم مجبوریم باغچه رو خراب کنیم از همونجا در رو جدا کنیم

مجبورن خرابشون کنیم چون دیگه جا برای در حیاط نداریم بزاریم مجبوریم باغچه رو خراب کنیم از همونجا در ر ...

پس اگر خانواده شوهرت موافق هستن اشکالی نداره ولی اگر مخالف باشن ممکنه رابطه اتون بهم بخوره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪