2777
2789

نمیدونم چرا سر ظهریه افتادم تو فکر این چیزا

من بیشتر شنیدم خودم ندیدم

مثلا تو دوستامون یه دختری بود که خیلی باهاش صمیمی نبودم ولی میشناختمش مجرد ک بودم تو اکیپ مون بود

خلاصه ازدواج کرد و بعد یه مدت دخترا یکی یکی گفتن وای فلانی فهمیدی چی شده گفتم نه

گفتن با اینکه متاهل بوده میره با دوست شوهرش دوست میشه

اون دوست شوهرشم متاهل بوده با دوتا بچه 

و میاد میره برای جدایی اون زن از شوهرش دعا و اینا میگیره

اونا جدا نشدن بعد یه مدتم پسره ولش کرده

اما چند ماه بعد شوهر خودش بهش خیانت کرد دقیقا همون شکلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکیو قضاوت کردم و گفتم محاله من همچین کاری بکنم و بله دقیقا بعد چندوقت همون کارو کردم

الان تا جایی که بتونم هیچکسو حتی کسی که بدترین جنایتارم بکنه قضاوت نمیکنم 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

از هر دست بدی از همون دست پس میگیری

حالا چ موقع خدا داند

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من یکیو قضاوت کردم و گفتم محاله من همچین کاری بکنم و بله دقیقا بعد چندوقت همون کارو کردمالان تا جایی ...

منم برام پیش اومده انگار رو صورتم با شیشه کشیدن اینقدر دردناک بود برام الان کاری ب هیجی و هیچ کس ندارم