2777
2789
عنوان

اگه منو نمی خورید

1448 بازدید | 76 پست

همین اول بگم بچه مچه نیاد تو تاپیکم.

فقط خانمای متاهل ترجیحا دارای بچه

خسته شدم دیگه 

اینهمه زحمت میکشم

از انرژی و وقت خودم میذارم پای بچه

با کلی سختی فرستادیمش یه مدرسه خیلی خوب

پا به پاش درس هاش رو میخونم که اگه ایراد داشت کمکش کنم

هر شب باهاش درس مرور میکنم که نمره هاش همیشه عالی بشه‌

غذاش سر جاش

لباس سر جاش

تفریح سر جاش

همه چی بهترینش

بعد صبحا برای مدرسه رفتن یه سری جنجال درست میکنه

وقتی هم میرم دنبالش از دم مدرسه تا خونه اونقدر جیغ میکشه و بهانه میگیره و با من بداخلاقی میکنه گاهی دلم میخواد بگیرم بزنمش همونجا.

میخوام بشینم زار بزنم دیگه

هر روز همینه

هر روز

بدون هیچ تفاوتی

بعد تو مدرسه با دوستاش میگن و میخندن

مدرسه عکس و فیلم میفرسته 

هر روز هم دست یکی از همکلاسیاشو میگیره میاره خونه. بازی کنن.

با باباش هم خوبه ها

فقط من انگار مادر فولادزره ش هستم

دیگه بدم اومده ازش.😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوجوونه؟

اگه اره طبیعیه...

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان ی مشت تراپیست و روانشناس میان حرف بی منطق میزنن

ولی من معتقدم جدی گاهی کتک لازمه

من خودم خیلی کتک خوردم سر خورده شدم

خواهرم نخورد بسیار بی ادب و تو پوزی نخورده شده

از نظرم ب اندازش واقعا درست و لازمه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

متاسفانه قل پسر منم همینه.نمک نشناسه. صد خودمو براش گذاشتم و اینطور جواب زحمتامو با نعره و داد میده. ۱۱سالشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

منم متاسفانه بچگیام اینجوری بودم خیلی مامانمو حرص دادم  الان ک فکر میکنم ارزششو نداشت 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

چند سالشه 

صبح که جنجال درست کرد نبریدش مدرسه 

بذارین غیبت بخوره 

شب زودتر بخوابه عادتش بدین 

به پدرش بگین برن دنبالش یه مدت 

زیادی لوس شده 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد