2777
2789
عنوان

اگه منو نمی خورید

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 76 پست

تو مسائل دیگه باهاش مشکل نداری؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عه کله سبزی 😁نمیدونم ی بار بزنه تو دهنش گریه کنه درست میشه

اره خودمم😂🥲

کلی اثرات روانی بدتر تو آینده براش می‌زاره باز باید لسی تاپیک بزنه بچم پرخاشگر شده فلان شده😐

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا از بس برای کارهای خوبش تشویقش کردم، تا یه داد میزنم سرش، شروع میکنه در و تخته به هم کوبیدن و ...

بله شما مادری و گاهی حق داری از کوره در بری خسته ای از مشاوره کودک کمک بگیر یا کتاب شو بگیر

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
سرخورده شدن خوبه؟ کتک مال حیوانه دور از جون شما خدا زبون داده حرف بزنیم با هم تنبیه راه خودشو داره ب ...

نه من کار هر روزم بود

ی بار ی تو گوشی بخوره اروم میشه

الان از اسی حساب نمیبره فک میکنه قراره همیشه لی لی ب لالاش بزاره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

زیادی دل به دلش میدی؟منظورم اینه لوسش کردی؟و مدام در مقابلش کوتاه میای؟

عزیزم تربیت بچه مهمه.بچه را نباید همیشه نازپرورده کنی نباید هم همیشه بی محلی کنی باید یاد بگیری کجا اخم کنی کجا محبت کنی.

یه روز خوب میاد

۷ سالشهکلاس دومهذله شدم دیگهبیشتر هم با من پدرکشتگی دارهوقتایی که خوبه، همه میگن عین فرشته هاسولی فق ...

زیادی دور و برش بودین 

بذارین تکالیف و بعضی کارای شخصی خودش انجام بده 

براش سرویس بگیرین 

شما رو عذر میخوام دیگه کلفت میبینه تا مادر 

اینه پر توقع شده

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

۷ سالشهکلاس دومهذله شدم دیگهبیشتر هم با من پدرکشتگی دارهوقتایی که خوبه، همه میگن عین فرشته هاسولی فق ...

بچه ها تو این دوره ب والد غیرهم‌جنس خودشون بیشتر صمیمی میشن تو دختر بچه ها هم معمولا تو این سن دوس دارن بیشتر تو چشم پدر باشن و مادر و رقیب خودشون میبینن گذراست 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

چنتایج بچه داری شما ؟؟؟؟

میدونی حرفت ناراحتم کرد و قلبم رو یکجوری.... که خب نمیدونی و قصدت مسخره کردنه پس...

یک پسر بچه چهارساله فوق‌العاده شیطون

شاید بگی وای واویلا تازه نامزد کردی سنت نمیرسه وو....

بله بچه خودم نیست ولی منو نامزدم بزرگش میکنیم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اره خودمم😂🥲کلی اثرات روانی بدتر تو آینده براش می‌زاره باز باید لسی تاپیک بزنه بچم پرخاشگر شده فلان ...

با ی بار پرخاش نمیگره

ولی جدی من خیلی پرخاشگر و عصبی شدم

حالت اروم ندارم مدام در حال داد زدنم

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

نه من کار هر روزم بودی بار ی تو گوشی بخوره اروم میشهالان از اسی حساب نمیبره فک میکنه قراره همیشه لی ...

تنبیه کم محلی و محرومیت از بعضی امکانات 

اینم خیلی بچه اس هنوز

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

همه چی براش فراهم کردی

بهترین لباس

بهترین خوراک

بهترین... 

چی بهش یاد دادی؟ برای الانش برای بعدنش

برای زندگیش! 

درس زندگی؟ 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

با ی بار پرخاش نمیگرهولی جدی من خیلی پرخاشگر و عصبی شدمحالت اروم ندارم مدام در حال داد زدنم

عاشق صادق بودنت شدم😂

خب همین دیگه