2777
2789
عنوان

دعوا 😠😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 207 پست
اخه بدبختی اینه نصف شب با این شکم گنده حال ندارم هی میخوام خودمو توجیه کنم نمیشه 😂😂😂

يه لگد بزن به شوهرت تا بيدار بشه 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
موافقم كاملا  اما با آدميكه مشكل داره راهنماييش ميكني بعد مياد ميگه مهم منمو به شما چه بايد چك ...

زد با دیوار صافش کرد😐😠

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فحش دادی واقعا که واسه توام گزارش زدم😂😂

😶این دیگه خاله سوسکس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

تاپیک حموم عمومیه آیا؟!!!

😂😂😂ی چی تو اون مایه ها

1
5
10
15
20
25
30
35
40

يه لگد بزن به شوهرت تا بيدار بشه 

الهی گناه داره یه ساعت دیگه میخواد بره سرکار دلم میسوزه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره والا فک کنم این حسن همون فرشته ارزوهای امضاته البته واسه همه ما😂

😂😂😂😂آره شصتش جلو ملته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دهن منو باز نکنا 

میزنم اون پرزاتو میکنما😠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط چهار هفته مونده تا دیدن نی نی عزیزم .همه ی این سختیا با یه لبخندش فراموش میشه.

ای خدا یعنی دلم میخواد چشم بذارم رو هم تموم بشه لین چهار هفته

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش